Hivatalos: Hannibal kölcsönbe került

A Manchester United középpályása, Hannibal a 2023/24-es szezon hátralévő részére kölcsönbe a Sevillához szerződött.


A tunéziai válogatott játékos a La Ligában fog játszani, miután biztosította váltását a Ramon Sanchez-Pizjuanba.

 

Azt reméli, hogy segíthet Quique Sanchez Flores csapatának feljebb lépni a tabella 17. helyéről, mivel jelenleg csak egy hellyel vannak a kieső zóna felett. A korábbi Vörös Ördög, Adnan Januzaj is a klub alkalmazásában áll.

 

 

A 20 éves játékos 2019-ben csatlakozott hozzánk a Monaco ifjúsági csapatától, és a 2020/21-es szezon utolsó napján, a Wolverhampton Wanderers elleni 2-1-es győzelem alkalmával debütált a Premier League-ben, ahol egyéni képességeivel és a szívósságával nyűgözött le mindenkit.

 

A tavalyi szezonban a Championshipben szereplő Birmingham Citynél töltött időszak segített neki a tapasztalatszerzésben.

 

Miután visszatért Manchesterbe, már az előszezonban megmutatta, mire képes, és szeptemberben, a Brighton & Hove Albion elleni 3-1-es hazai vereség alkalmával góllal mutatkozott be Erik ten Hag alatt.

 

Ezt követően kilenc alkalommal lépett pályára az első csapatban a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában, a Ligakupában és az FA-kupában.

 

A hónap elején a Wigan Athletic ellen megnyert FA-kupa mérkőzés záró szakaszában lépett pályára, és Spanyolországban szeretne rendszeres játéklehetőséghez jutni.

 

Sok sikert Hannibal!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!