Ten Hag Varane és Evans sérüléséről beszélt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag tájékoztatást adott a középhátvéd duó, Raphael Varane és Jonny Evans helyzetéről, miután mindketten kidőltek a csütörtöki, Chelsea elleni 4-3-as vereség alkalmával.


Varane és Evans is alkalmasnak bizonyult arra, hogy a Stamford Bridge-en szerepeljen, előbbi Harry Maguire mellett kezdett, Evans pedig a cserék között volt.

 

Az első félidő végéhez közeledve azonban, amikor Conor Gallagher, Cole Palmer, Alejandro Garnacho és Bruno Fernandes góljainak köszönhetően 2-2-re álltak a felek, nyilvánvalóvá vált, hogy Evans bemutatkozása a küszöbön áll.

 

Az ír válogatott játékos Varane-t a második félidő elején váltotta, de 21 perc pályán töltött idő után le kellett cserélni, Willy Kambwala érkezett helyette.

 

"Ez nem segít ilyen pillanatokban, amikor irányítani kell a játékot, jobb, ha vannak vezetők a pályán" - kezdte Erik a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.


"Casemirot is le kellett vennünk. Ez nem segít."

 

"Tudják, hogyan kell kezelni a nyomást, és hogyan kell átszakítani a célszalagot."

 

"Nem tudom most megmondani, hogy vasárnap mi lesz, de mindkettőjüket le kellett vennünk."

 

 

Arra a kérdésre, hogy Varane bevethető lesz-e a vasárnapi Liverpool elleni találkozón, Ten Hag így válaszolt: "Nem tudom ebben a pillanatban. Nem tudok segíteni."

 

A United ebben a szezonban sorozatos sérülésekkel küzd, és kedden megerősítették, hogy Lisandro Martinez és Victor Lindelöf legalább egy hónapig nem lesz bevethető.

 

Erik legényei Jürgen Klopp Liverpoolját fogadják vasárnap az Old Traffordon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!