Ten Hag: Mount visszatérhet a hétvégén

A Manchester United szerda este egy eseménydús, 4-2-es győzelmet aratott a Sheffield United felett, és Erik ten Hag további jó hírrel szolgált, amikor a mérkőzést követően találkozott a média képviselőivel.


A Premier League összecsapáson a Vörös Ördögök kétszer is hátrányba kerültek, de mindkétszer gyorsan válaszoltak, mielőtt az utolsó 10 percben - először a mérkőzésen - megszerezték volna a vezetést.

 

A második félidő kulcsembere Bruno Fernandes volt, aki két gólt is szerzett, majd a meccs utolsó találatánál Rasmus Hojlundnak segédkezett.

 

Azonban nem csak a kapitányunk volt napirenden a hármas sípszó után, hiszen a holland elárulta, hogy a hétvégére újabb pozitívum várható.

 

Ten Hagot arról faggatták, hogy visszatér-e valamelyik védő a szombati, Burnley elleni összecsapásra, mivel Casemironak - a rengeteg sérülés miatt - ismét ideiglenes középhátvédként kellett helytállnia a Pengék elleni találkozón.

 

"Nem, még nem. Türelmesnek kell lennünk" - válaszolta a holland. "A Burnley elleni meccsre való visszatérésükre nem számítok. Mason Mount viszont vissza fog térni, szerintem."

 

 

Ez a Burnley elleni meccs előtt a menedzser választási lehetőségeit növelné, mivel Casemiro átvett szerepe miatt a létszám is csökkent a középpályán.

 

Mount legutóbb a Bournemouth elleni, 2-2-es döntetlen alkalmával lépett pályára egy rövid időre, és azóta a Vörös Ördögök előző két meccsén már nem szerepelt.

 

A United szombaton ismét Premier League-meccsen lép pályára az Old Traffordon, ahol a Burnley-t fogadjuk, magyar idő szerint 16:00 órás kezdéssel.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!