Erik: A hiányzók eltökéltek, hogy visszatérjenek

Erik ten Hag szerint sérült játékosai minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy még a szezon vége előtt visszatérhessenek a pályára.


A Vörös Ördögök ma este a Newcastle Unitedet fogadják a 2023/24-es szezon utolsó Old Traffordon rendezett bajnokiján, mielőtt a zárófordulóban vasárnap a Brightonhoz látogatnának.

 

A Premier League idény zárását követően pedig nem kisebb feladatuk lesz, mint hogy május 25-én, a Wembley-ben megmérkőzzenek a városi rivális Manchester City-vel az FA-kupa döntőjében, egymás után a második évben.

 

Ten Hag keretét az egész szezon során hihetetlen mértékű sérüléshullám tizedeli, az utóbbi hetekben pedig egészen gigászira nőtt a hiányzók listája, amelyre jó példa, hogy február óta nem áll rendelkezésre olyan játékos, akinek az eredeti posztja balhátvéd lenne.

 

Emellett a középhátvéd poszton is folyamatos problémákkal küzd a csapat, de kedden hivatalos sajtótájékoztatóján Ten Hag megerősítette, hogy Lisandro Martinezre legalább már a kispadon számíthat hat hétnyi hiányzást követően, amikor a Szarkák Manchesterbe látogatnak.

 

Victor Lindelöf és Raphael Varane is keményen dolgoznak Carringtonban rehabilitációjukon, míg Bruno Fernandes és Marcus Rashford már közel állnak a visszatéréshez és már a múlt hétvégi, Arsenal elleni meccsen is mutatkozott némi esély a játékukra.

 

 

"Meg kell nézni itt Carringtonban. A játékosok elszántak, hogy játszhassanak" - mondta Ten Hag újságírói kérdésre válaszolva kedden.

 

"Én azt láttam, hogy Licha Martinez [játszani akar]. Bruno még egy utolsó pillanatos erőnléti teszten is átesett vasárnap, hogy játszhasson. Rashford minden tőle telhetőt megtett. Edzett, vagyis megpróbált edzeni a múlt héten, de nem sikerült megfelelő állapotba kerülnie."

 

"A játékosok eltökéltek, hogy játszhassanak és a megfelelő erőnléti formában akarnak lenni."

 

"Ott van még Victor Lindelöf és Raphael Varane is, akik szintén nagyon sokat dolgoznak a gyakorlásokon, hogy rendelkezésre állhassanak a kupadöntőn. Megteszik, amit tudnak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!