A hónap szurkolója: Paray László

Október hónap drukkerének Paray Lászlót, budapesti olvasónkat választottuk meg. Laci számára Beckham a mindenkori kedvenc, legkedvesebb gólja is az õ nevéhez fûzõdik. Több fronton is focizik szabadidejében, és legszívesebben egy United-Bayernt nézne meg.


1. Mondj pár szót magadról!

 

Lackó vagyok Budapestrõl, 23 éves. Itt élek és dolgozok is. Focizom nagypályán és kispályán is. 1998 óta vagyok Manchester United szurkoló és David Beckham számomra örök United-focista.

 

2. Ha választanod kellene, melyik a számodra legemlékezetesebb United gól?

 

A számomra legemlékezetesebb gól Beckham nevéhez fûzõdik, amikor a Wimbledon kapujába ívelt. Felnézett, a kapus kint állt, Õ pedig ívelt. Zseniális gól. Megnézem!

 

3. Hasonlóképpen kíváncsiak vagyunk a kedvenc MU meccsedre!

 

A kedvenc United meccsem egészen 2011.08.28-ig a Man United-Roma volt. Azóta viszont a Man United-Arsenal meccs jut eszembe, ha egy bomba-Unitedre gondolok. Nem a nagyarányú gyõzelem miatt a kedvencem ez a meccs, hanem a lõtt gólok és játék miatt. Rooney két gyönyörû szabadrúgása, Young két bombagólja és Nani pimasz pörgetése egyszerûen világklasszis megoldások voltak.

 

4. Véleményed szerint még hány év van Fergie-ben a kispadon?

 

Szívem szerint 10-15-öt is mondanék, de SAF már nem fiatal és ahogyan öregszik, úgy az idegrendszere is gyengül és kihathat az egészségére is. Remélem még 3-4 évet végig ül a Manchester kispadján.

 

5. Kit tartanál jelen pillanatban a legideálisabb utódjának?

 

Igazából nem tudok ideális utódot. Õ egy olyan karaktere a Manchesternek és az angol labdarúgásnak, mint Sir Bobby Robson volt (Isten nyugosztalja). Ha választani szeretnék, akkor Harry Redknapp lenne a befutó.

 

6. Ha megtehetnéd, mi lenne az a United meccs, amit élõben tekintenél meg a jövõben?

 

Számomra egy Manchester United-Bayern München mérkõzés lenne a megfelelõ meccs. Ez természetesen a Bajnokok Ligájában lehet majd csak lehetséges, de úgy érzem a bajorok elleni meccset nézném meg legszívesebben. Az elkövetkezõ meccsek közül egy Manchester United-Benficára szívesen kiülnék.

 

7. Ha lenne egy idõutazó géped, melyik meccsünket néznéd meg a múltból a helyszínen?

 

:) Ez egyszerû. Természetesen a Manchester United-Arsenalt. Azokat a gyönyörû gólokat és szép játékot. Szerintem a legtöbb United-szurkoló álma.

 

8. A jelenlegi magyar válogatott keretbõl kit tudnál elképzelni leginkább a csapatban?

 

Ez egy kicsit kényes kérdés, mivel nem igazán foglalkozom már a hazai labdarúgással. Gyenge színvonalú és a szurkolói táborok legtöbbje nem képes viselkedni, számomra ez szánalmas. A válogatott meccseket természetesen megnézem és szorítok a Mieinknek. Ha választanom kellene, akkor Hajnal Tamás lenne az a magyar futballista.

 

9. Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!

 

Schmeichel - G.Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Beckham, Keane, Scholes, Giggs - Rooney, Solskjaer

 

10. Üzenj valamit a hazai United drukkereknek!

 

United szurkolónak lenni a legjobb a világon. Mindegy milyen osztályban, milyen teljesítménnyel és helyezéssel, milyen játékosokkal, a United a legjobb csapat számomra a világon, alázatos futballja, a játékosok mentalitása, az edzõ zsenialitása és a klubhûség mintaképe miatt. Glory, glory Man Utd!

 

 

 

Korábbi pályázatok:

A hónap szurkolója - 2011. szeptember

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!