Vörös Ördögök a válogatottakban

Phil Jones végig a pályán volt a Wembleyben, ahol barátságos mérkõzésen Anglia Svédországot verte 1-0 arányban.


A United fiatalja ismét a középpályán kapott szerepet és az elsõ félidõben az ellenfél védelmére is veszélyesen játszott, volt egy helyzete, mely nem sokkal kapu mellé ment. Így nem szerezte meg elsõ gólját Fabio Capello csapatában, ehelyett egy Daniel Majstorovic öngóllal nyert Anglia. Danny Welbeck kedden elhagyta a válogatottat, hiszen sérülést szenvedett, amiért nem került a keretbe.

Nani hatalmas gólt lõtt a 6-2-re végzõdõ Portugália - Bosznia-Hercegovina találkozón. A luzitánok ezzel kiharcolták az EB részvételt, így Nani újra lehetõséget kap, hogy nyári világversenyen ragyoghasson. A szélsõ a bosnyák térfél közepén szerzett labdát, majd lõtt óriási gólt, ezzel megduplázva csapata elõnyét, melyet Cristiano Ronaldo által szerzett meg a találkozó korai szakaszában.

 


Portugália végül kényelmesen nyert néhány késõi góllal és bár az eredmény kissé csalóka, megérdemelten jutottak ki az Európa-bajnokságra. Nani 83 percet szerepelt tegnap este.

Darron Gibson is esélyes lehet arra, hogy a jövõ nyári kontinenstornán pályára lépjen, hiszen az írek 1-1-et játszottak Dublinban Észtország ellen és így 5-1-es összesítéssel jutottak tovább. Gibson nem szerepelt a találkozón.

Anders Lindegaard bár gólt kapott, Dánia 0-1-rõl fordítva 2-1-re megverte Finnországot, ezzel sorozatban ötödik mérkõzésükön gyõztek. Egy védelmi hibát kihasználva Kasper Hamalainen labdáját bár még védeni tudta a United kapusa, a kipattanót Alexei Eremenko már értékesítette. Azonban a dánok visszavágtak és Agger, valamint Bendtner révén két gyors góllal fordítottak a második félidõben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!