A Liverpool kétségbe vonja az FA döntését

A Liverpool határozottan kiáll Suarez mellett annak ellenére, hogy az Angol Labdarúgó Szövetség bûnösnek találta a játékost az ellene felhozott rasszista megnyilvánulás vádjában.


A Liverpool vezetése kétségbe vonja az FA ítéletének helyességét és méltatlanul súlyosnak tartja a játékos büntetését. Miközben Suarez ellen az Anfielden történt incidens miatt egy másik fegyelmi eljárás is folyamatban van.

 
 
A Liverpool vezetése nyilatkozott a sajtónak az Angol Labdarúgó Szövetség ítéletét követõen:
 
"Rendkívül meglepõ számunkra, hogy az FA bizottsága bûnösnek találta Suarezt. Érdekes  az az állítás, miszerint Evra csapattársai és a játékvezetõ hallotta a két játékos között lezajlott beszélgetést, mivel meglehetõsen távolt tartózkodtak tõlük és egyébként is  nagy volt a zaj a zsúfolt lelátókon szurkoló tömeg miatt."
 
"Az a véleményünk, hogy a játékos ellen felhozott vád nem megalapozott és a bizonyítékok nem hitelesek. Úgy tûnik számunkra, hogy az FA egyfajta boszorkány üldözés formájában akar példát statuálni az esetbõl. Szerintünk a döntésüket már meghozták, még mielõtt meghallgatták volna a játékost."
 
"Továbbá azt is szeretnénk tudni, hogy az FA vajon elmarasztalja-e valamilyen formában Patrice Evrát, amiért sértegette Suarezt."
 
A Manchester United vezetése egyelõre még nem nyilatkozott a FA döntésével kapcsolatban.
 


metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!