Gerrard nyugalomra inti a feleket

A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard sem szeretné, ha a holnapi Manchester United elleni FA kupa mérkõzés rossz okok miatt maradna emlékezetes.


A Manchester United szombati fogadtatása még a szokásosnál is kellemetlenebb lehet az Anfield Roadon, miután a két csapat legutóbbi találkozása egy sokáig vitatott esetet generált, amikor is Luis Suarez rasszista kijelentésekkel illette Patrice Evrát, amelyért aztán nyolc mérkõzéses eltiltásban részesítette az Angol Futballszövetség (FA).

 

Mindkét klub részérõl mutatkozik hajlandóság az indulatok csillapításására, ráadásul a Merseyparti Rendõrség kijelentette, hogy bármilyen, a rendtõl eltérõ viselkedés esetén azonnal keményen fel fognak lépni.

 

A hazaiak vitathatatlanul legnagyobb sztárja, a csapatkapitány Steven Gerrard is nyugalomra inti a feleket, és szeretné, ha a mérkõzés után nem látnának napvilágot negatív szalagcímek.

 

 

"Mindannyian felelõsséggel rendelkezünk" - kezdte.

 

"Az a felelõsséggünk, hogy biztosítsuk, ez a mérkõzés csak a futballról marad majd emlékezetes."

 

"A Liverpool és a Manchester United között kiélezett rivalizálás van, és természetesen lesznek olyan dolgok, amikrõl a lapok sokat fognak majd cikkezni, a szurkolók pedig beszélni."

 

"De fantasztikus lenne, ha a hétvége után csak arra emlékeznénk, milyen parádés mérkõzést játszottunk, különösen a mi szempontunkból akkor, ha nyernénk."

 

"Nem akarunk semmilyen sztori révén címlapra kerülni ezen a mérkõzésen, kivéve, ha a két csapat futballjáról van szó."

 

A Liverpol azt követõen várja az Anfield Roadon játszandó mérkõzést, hogy pár nappal korábban éppen itt biztosították be helyüket a Ligakupában a bajnoki listavezetõ Manchester City elleni elõdöntõben, és szeretnék, ha a másik kupasorozatban is a döntõig menetelhetnének.

 

"Össze kell szednünk magunkat, és elõre kell tekintenünk, mert hihetetlenül fontos mérkõzés elõtt állunk az FA kupában" - tette hozzá.

 

"Szeretnénk ugyanazt elérni ebben a sorozatban, mint a Ligakupában - sokáig eljutni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!