Suarez - A gyalázkodás csak jobban fog hajtani

Luis Suarez elfogadja, hogy szombaton a Manchester United szurkolók célpontja lesz, de kitart amellett, hogy nincs miért bocsánatot kérnie senkitõl.


A Liverpool csatára eléször léphet pályára a hétvégén a Vörös Ördögök ellen, mióta 2011. októberében elkövetett rasszista viselkedése miatt eltiltották.

 

A két õsi rivális õszi bajnokiján az uruguayi támadó rasszista kijelentésekkel illette a Manchester United védõjét, Patrice Evrát.

 

Az ügyben felállított független vizsgálóbizottság bûnösnek találta az egykori Ajax-játékost az ellene felhozott vétségben, amelyért nyolc mérkõzéses eltiltásban részesült.

 

A Copa America-gyõztes játékos már letöltötte büntetését, így hétfõn csereként már beszállhatott a Merseypartiak Tottenham elleni döntetlennel végzõdött bajnokiján, és ennek értelmében hétvégén ott lehet az Old Traffordon is, amely a valószínûleg amúgy is parázs hangulatot még tovább fogja fokozni.

 

Suarez tisztában van vele, hogy manchesteri jelenlétét nem különösebben fogja díjazni a Vörös Ördögök publikuma, de ismételten kijelentette, hogy nem tett semmi rosszat, és a feléje irányuló gúnyolódásokból csak erõt fog meríteni, és még motiváltabban fog játszani.

 

 

"Egyáltalán nem hangolt le ez a dolog" - kezdte az uruguayi Radio Sport 890 rádiócsatornának.

 

"Tudom, hogy mit tettem, és van egy olyan szabály a futball világában, hogy amely szerint, 'ami történt a pályán, az ott is marad, és ezzel le van zárva'."

 

"Tisztában vagyok vele, hogy a Manchester United ellen nagyon felfokozott hangulat lesz, hiszen ismét szembe kerülök Patrice Evrával. De hozzászoktam, hogy a szurkolók kifütyülnek engem."

 

"Remélem, hogy semmi váratlan nem fog történni. Most már el kell felejtenem, ami történt."

 

"Tudom, hogy a Manchester United szurkolói mindent meg fognak próbálni azért, hogy kényelmetlen helyzetben legyek."

 

"De el kell nekik mondanom, hogy azzal csak még nagyobb hajtásra késztetnek, ha kifütyülnek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!