A United csatárpárosa a gyõzelemre koncentrál

A Manchester City felbukkanása a Premier League élmezõnyében minden bizonnyal növeli a mai mérkõzés jelentõségét.


Wayne Rooney szerint a Liverpoollal való összecsapásnak mindig is nagy szerepe volt a két csapat történelmében.
 
A Vörös Ördögök, akik jelenleg két ponttal vannak lemaradva az élen álló Citytõl, Kenny Dalglish csapatát fogadják ma az Old Traffordon.
 
"A United és a Liverpool találkozója mindig is nagy jelentõséggel bírt, hisz a két legnagyobb klub erõpróbája Angliában"- mondta Rooney a United Reviewnek.
 
"Fiatalabb koromban gyakran néztem a két csapat összecsapásait, és természetesen mindig a Unitednek szurkoltam. Fantasztikus, hogy még mindig itt van velünk az egykori csapat néhány nagy játékosa. Ez óriási erõt jelent a számunkra."
 
Rooney ragaszkodik ahhoz, hogy ma muszáj megszerezniük a három pontot.
 
"Mindannyiunknak nagyon fontos a mai mérkõzés. Az Old Trafford hangulata segíteni fog bennünket. A két csapat közötti rivalizálás hosszú múltra tekint vissza, bajnokságoktól függetlenül. De ma gyõznünk kell, hisz nagyon fontos három pont a tét. Csak a gyõzelem lehet számunkra elfogadható eredmény ma az Old Traffordon.
 
 
Eközben Danny Welbeck beszélt a ManUtd.com-nak arról, hogy milyen fontos számára a mai találkozó, a méltatlanul elveszített Anfield-i mérkõzés után.
 
"Engem nagyon bosszantott, hogy az utolsó pillanatokban kikaptunk a FA Kupa találkozón. Végig keményen hajtottunk, a kezünkben volt az irányítás, és egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt elveszítettük a mérkõzést.
 
A két csapat közötti egészséges rivalizálást beárnyékolja az elmúlt napok, Luis Suárez miatt kirobbant botránya.
 

"Igen, valóban forróbb mostanában a hangulat a két klub között, de nem szabad most erre figyelnünk. Csak a gyõzelemre kell koncentrálnunk. Ez egy hatalmas játék lesz, és mi gyõzni akarunk!" 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!