Ferguson nagyobb gyõzelmet akart

A Liverpool elleni létfontosságú gyõzelem után csak Sir Alex Ferguson kesergett, aki nagyobb arányú gyõzelmet szeretett volna ma délután.


Wayne Rooney második félidõ elején szerzett két gólja jelentette a bajnok számára az elõnyt, akik folyamatosan uralták a találkozót, de Luis Suarez kései vigasz gólja állította be a végeredményt.

"Úgy gondolom, ez egy nagyszerû produkció volt tõlünk, de hogy õszinte legyek csalódott vagyok, amiért csak 2-1-re nyertünk" - nyilatkozta Sir Alex a SkySports-nak. "Talán arra hajtottunk, hogy tartsuk a labdát, nem igazán veszélyeztettünk a gólok elõtt."

"Azt hiszem, a szívem kiugrott a helyérõl. Ideges helyzet volt abban az értelemben, hogy a Liverpool ellen játszol, akik 2-0-ról feljöttek 2-1-re és ismered a futballt: bármi megtörténhet. Egy másodperc alatt kaphatsz vagy szerezhetsz egy gólt, úgyhogy aggasztó idõszak volt, de belefért."

 


"Az volt az egyetlen hiba, amit a játékosainktól találtam, mert ezen kívül olykor igazán fantasztikusan játszottunk. Nagyon-nagyon jó foci volt ma."

Rooney megérdemelte a tapsot - a SkySports õt választotta a meccs emberének - és Sir Alex is szeretett volna tisztelegni a két támadója elõtt.

"Azt hiszem, Danny Welbeck fantasztikus volt, különösen az elsõ félidõben. Scholesynak nem volt szerencséje fejesénél, a kapus nagyot védett. Majd jött a gólunk, miközben mi voltunk a meccsen a jobbak."

"Természetesen Wayne lõtte, majd két perc múlva ismét betalált, ami nagyszerû második félidei kezdés volt tõlünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!