Szavazás: Február hónap legjobbja

Keressük azt a játékost, aki szerintetek a legjobb volt februárban.


Ismét túl egy hónapon, ismét szavazást írunk ki a hónap legjobbjára. Ebben a hónapban öt találkozót játszottak a Vörös Ördögök, melybõl hármat megnyertek, a Chelsea ellen döntetlent játszottak, az Ajax ellni hazai EL visszavágón viszont csúfos vereséget szenvedtek.

Többen kiváló teljesítményt nyújtottak 1-1 mérkõzésen, vannak olyanok is, akik az egész hónap során magas szinten teljesítettek, ezzel kiérdemelve, hogy eséllyel pályázzanak a hónap legjobbja címre.

A kapus, David de Gea óriási fejlõdést mutat az utóbbi idõszakban. Amióta Anders Lindegaard sérülése miatt visszakerült a kapuba, sokkal biztosabban teljesít, mint korábban. Majd minden meccsen bemutatott 1-2 világklasszis védést, ráadásul háromszor az adott meccs legjobbjának is szavaztátok.

Hogy õ nyeri-e, még kérdéses. Ebben mindenképp megakadályozhatja Wayne Rooney, aki 4 gólt szerzett ebben a hónapban, valamint egy gólpasszt is jegyzett. A Chelsea-nek és a Liverpoolnak is kettõt hintett, nagyban hozzájárulva a csapat sikereihez. A képzeletbeli havi góllövõlista második helyezettje is a jelöltek között, aki nem más, mint Javier Hernandez. Az õ góljával egyenlített a United a Stamford Bridge-en és kétszer az Ajaxnak is betalált.

A középpályán Paul Scholes visszatérése óta egyre jobb formában játszik, ráadásul a Norwich ellen gólt is szerzett, míg a védelem talán legbiztosabb pontja Jonny Evans volt, aki az utóbbi idõben ismét régi, kiváló formáját mutatja.

Egy hétig áll rendelkezésetekre, hogy megválasszátok február hónap legjobbját! A szavazást a fõoldalon találjátok!  


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!