Mata megnyerte második díját

Juan Matát nevezték ki a Manchester Unitednél április hónap játékosának, immár második alkalommal virágzó, ám még meglehetõsen rövid manchesteri karrierje során.


A spanyol játékmestert áprilisban a klub hivatalos oldalán szavazták meg a hónap legjobbjának, és ezt követõen a játékos küldött egy tweetet a szurkolóknak, akik rá szavaztak: "Ismét köszönöm! Gracías de nuevo."

 

 

Mata nem játszhatott a Bayern München elleni két BL mérkõzésen, de fantasztikus teljesítményt nyújtott a Premier League-ben és ezzel megnyerte versenytársaival, Phil Jones-szal és Shinji Kagawával szemben a versenyt. A 26 éves játékos gyönyörû gólt szerzett a Newcastle elleni 4-0-s vendéggyõzelem alatt és csak 30 perc kellett neki, hogy csereként  beállva két gólt szerezzen a Norwich City ellen, Ryan Giggs elsõ meccsén, mint ideiglenes menedzser.

 

Mata a díjról így nyilatkozott az MUTV-nek: "Nagyon boldog és hálás vagyok. Két nagy meccsünk volt áprilisban - a Newcastle ellen idegenben és a Norwich ellen otthon - szóval azt gondolom, ezért kaptam meg a díjat."

 

"AZ Old Traffordon lejátszott elsõ mérkõzésem óta csodálatosak velem a szurkolók. Az egyetlen dolog, amit akarok, hogy a tõlem telhetõ legtöbbet adjam nekik a pályán. Szeretnénk visszahozni a sikereket a drukkereink számára, mert ez az, amit érdemelnek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!