Vörös Ördögök tisztelegnek Scholes elõtt

Paul Scholes visszatérését nem lehet alábecsülni, vallják játékostársai.


Scholes visszatérése vitathatatlanul hozzájárult a Vörös Ördögök elért sikereihez a versenysorozat második felében. A QPR csapata felett aratott 2-0-ás gyõzelem második gólját, amivel sikerült bebiztosítani a Unitednek a gyõzelmet. a legendás középpályás szerezte, egy rá jellemzõ távoli bomba góllal.
 
"Rengeteg szó esett Scholes visszatérésével kapcsolatban az utóbbi idõszakban. Voltak akik üdvözölték, és voltak akik nem" - mondta Rio Ferdinand a Sky Sports-nak.
 
"De azt hiszem, csak meg kell néznünk az eredményeket és nyilvánvaló lesz mindenki számára, hogy megfelelõ döntés volt-e Paul visszahívása, vagy sem. Õ egy igazán fantasztikus játékos, és nem csak a pályán mutatott teljesítménye miatt, hanem azért is, amit az edzéseken produkál. A futballhoz való hozzáállása teszi õt az egyik legjobb játékossá már hosszú évek óta. Egy igazi példakép mindannyiunk számára."
 
 
Michael Carrick reméli, hogy a 37 éves Scholes meghosszabbítja újabb egy évvel szerzõdését a Vörös Ördögök csapatában, és Sir Alex rendelkezésére áll a következõ szezonban is.
 
"Mindannyian tudjuk, mennyire jó Paul és, hogy mit ad õ a játékunkhoz" - mondta Carrick a MUTV-nek.
 

"Ahogyan õ áll a futballhoz, az valami elképesztõ. Óriási segítség és inspiráló erõ a számunkra. Fantasztikusan teljesít még mindig. Van egy pár év még a lábában. Remélem meghosszabbítja szerzõdését, és a következõ szezonban is a segítségünkre lesz." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!