Várhat még Scholes hosszabbítása

Sir Alex Ferguson nem fog nyomást gyakorolni Paul Scholesra, hogy hosszabbítsa meg játékoskarrierét, és ezzel együtt elhalasztotta a játékos szerzõdéshosszabbítását a szezon végére.


A veterán középpályás a 2010/2011-es szezon végén, bajnoki aranyéremmel a nyakában döntött úgy, hogy szögre akasztja stoplisait, azonban 2012 januárjában a visszatérés mellett döntött.

 

Mióta újra a pályán belülrõl segíthet az Old Traffordon, a csapat játéka fellendült, õ pedig régi önmagát idézi, amely nagyban hozzásegítette a Manchester Unitedet ahhoz, hogy pole pozícióból tekinthessen maga mögé a Premier League bajnoki címéért folyó harcban.

 

Tehát úgy tûnik, hogy Scholesnak, aki novemberben lesz 38 éves, még rengeteg minden van a tarsolyában, de a Vörös Ördögök minden döntést rá hagynak a jövõjével kapcsolatban.

 

"Nem fogom errõl megkérdezni a szezon végéig" - kezdte Ferguson.

 

"Nem akarom semmivel se megzavarni a gondolatait."

 

 

Míg jelen pillanatban nem kívánta kommentálni azt a sajtóhírt, hogy egy újabb, egy éves szerzõdést kínálnának Scholesnak, Ferguson csak is dicsérõ szavakkal tudja illetni azt a játékost, aki a klub akadémiájáról kinevelkedve egészen mindenidõk legnagyobb angol játékosai közé emelkedett.

 

"Elég valószínû, hogy a kisebb szünete sokat segített neki" - tette hozzá a skót menedzser.

 

"Ha megnézzük a karrierét, akkor láthatjuk, hogy három nagyobb sérülése volt - kétszer a térde, egyszer pedig a szeme hátráltatta - és mindegyik alkalommal érezhettük, hogy mit veszítünk azzal, ha nincs a csapatunkban."

 

"Teljesen megfiatalodott, és kivirágzott attól, hogy ahelyett, hogy fiatal fiúkat edzen, újra azon a szinten játszhatott, amelyen korábban már bizonyított. A formája valószínûleg jobb, mint az elõzõ szezonban, mert amikor meghozta a döntését hogy visszavonul, akkor valószínûleg már régóta ezen rágódott."

 

"Azt gondolhatta, hogy ez lesz az utolsó szezonja. Remek formában volt, de lehet, hogy ez hatással volt rá. Most olyan formában játszik, mint legszebb napjaiban."

 

"Paul nagyon örül, hogy újra játszhat a csapatban. Megragadta az alkalmat, és úgy játszik, amire csak azt lehet mondani, hogy fenomenális."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!