Ferdinand: Folytasd, Paul!

Rio Ferdinand szerint Paul Scholes visszatérése kulcsfontosságú volt a Manchester United számára a 20. bajnoki címért folyó harcban és azt akarja, hogy a középpályás a nyár után is folytassa.


Scholes mindenkit sokkolt, amikor visszatért visszavonulásából aznap, amikor a Vörös Ördögök legutóbb a Manchester Cityhez látogattak - az FA Kupa 3. fordulójában - és most, azon mérkõzés elõtt, melyet széles körben a legfontosabb városi derbinek titulálnak Ferdinand nem fukarkodott csapattársa magasztalásában.

"Rengeteg oka van, miért is teljesítünk jól az új évben" - kezdte a védõ a United Reviewnek adott interjúban. "Semmi kétség, az egyik ok Paul Scholes. Vajon nélküle ugyanebben a pozícióban lennénk? Lehetetlen megmondani. Mégis nagyszerû, hogy visszakaptuk."

"Nem a játéka minõsége az, ami lenyûgöz engem, hanem az, ahogy fizikailag felkészült. Hónapokat hagyott ki, de egybõl top szintre tért vissza. Pályafutása ezen fázisában egyszerûen fenomenális ez."

 


Sir Alex Ferguson, a United menedzsere elõzõ héten elmondta, egyelõre nem tárgyal Paul Scholes-szal a lehetõségrõl, hogy a 2012/13-as szezonban is folytassa a játékot, jelenleg ezek másodlagos dolgok, a legfontosabb most az, hogy a klub megnyerje a bajnokságot.

"Nem fogom megkérdezni errõl a szezon végéig" - mondta Sir Alex. "Nem akarok semmit beültetni a gondolataiba. Paul visszatérése nagy áttörés számunkra. A jelenleg mutatott formája fénykorát idézi."

"Nyugalmat hoz a játékunkba és diktálja annak tempóját. Ezt csinálja, mióta visszatért. Talán jobb formában van, mint a tavalyi szezonban, amikor eldöntötte visszavonulását és arra gondolt, az az utolsó szezonja, ami talán befolyásolta õt."

Ferdinand azonban kinyilvánította óhaját, hogy Scholes jövõre is magára húzza a United mezét, immár 19. szezonjában.

"Természetesen nagyon jó lenne, ha tudna játszani egy újabb szezont. Scholesy esetében bárki bármit is mond, nem számít. Õ magának való és saját maga hozza meg a döntést majd."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!