Giggs akár 40 éves koráig is játszhat

Sir Alex Ferguson szerint nem szükségszerû, hogy a következõ legyen Ryan Giggs utolsó szezonja a Manchester United mezében.


A 38 éves középpályás esetében minden jel arra utal, hogy fantasztikus, sikerekben gazdag karrierét még tovább nyújthatja, annak ellenére, hogy kortársa, Paul Scholes nem valószínû, hogy 2013 után is folytatja pályafutását.

 

Giggs, aki jelenleg Nagy-Britannia olimpiai válogatottjának csapatkapitányaként a Brazília elleni felkészülési mérkõzésre készül a middlesbroughi Riverside Stadiumban, a következõ szezonban akár tizenharmadik Premier League aranyérmét szerezheti meg. Scholes tarsolyában tíz bajnoki elsõség lapul, és az elõzõ szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtott januári reaktiválását követõen.

 

"Ha sikerül egy jó szezont kihoznunk Paulból, akkor elégedet lesz magával" - kezdte Sir Alex.

 

"Másik oldalról pedig Giggs akár még egy évet vállalhat a mostani szezont követõen."

 

 

A menedzser beszélt Rio Ferdinandról is, aki bár 33 éves, a cél az, hogy még legalább néhány évet a lehetõ legmagasabb szinten játszhasson.

 

"Nem hiszem. Nem szerepel ez már a terveiben. Õ csak szeretne biztosra menni azt illetõen, hogy egészséges és fitt tud maradni" - válaszolta Ferguson arra a kérdésre, hogy a középhátvéd valaha fog-e még szerepelni az angol válogatottban nyári Eb-keretbõl való kimaradását követõen.

 

"Középhátvédként, ha egészséges maradsz és odafigyelsz magadra, akkor akár 37 éves korodig is játszhatsz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!