Scholes hisz a fiatalokban

Paul Scholes támogatja a United fiatal játékosait és hisz abban, hogy ezek a srácok hasznos tagjai a DHL túra csapatának.


A veterán középpályás mindig is hatalmas szószólója volt Jesse Lingard tehetségének és méltatja az AmaZulu ellei gyõzelem után Marnick Vermijl, Davide Petrucci és Federico Macheda képességeit is.
 
A kvartett szerepet játszott az 1-0-s gyõzelemben Durbanben és Scholes teljes mértékben tisztában van a bennük rejlõ lehetõségekkel.
 
"Örülök, hogy ezek a fiatal srácok itt vannak" - mondta Scholes az MUTV-nek adott interjújában.  
 
"A tavalyi év elsõ félévben sokat dolgoztam velük és tudom, hogy milyen remek, tehetséges játékosok. Ennek ékes bizonyítékát adták, mikor tavaly szinte mindent megnyertek. Ez most egy óriási lehetõség számukra, hogy egy magasabb szinten is bizonyíthassanak, és az AmaZulu elleni játék alkalmával meg is mutatták, hogy megérdemlik Sir Alex bizalmát." 
 
 
Arra a kérdésre, hogy vajon a fiatalok jelenlegi teljesítményében közrejátszik-e az õ tavalyi munkája, gyorsan Warren Joyce nyakába varrt minden dicsõséget.
 
"Nem hiszem" - mondta. "Én csak segítettem Warrennek a munkában, de õ gondoskodik a fejlõdésükrõl már évek óta. Az õ érdeme, hogy a srácok ilyen remek formában vannak, neki van abban óriási szerepe, hogy kibontakoztatta a srácok tehetségét. Õ dolgozott rajta nagyon sokat, hogy a tartalék csapat fiataljai elérjék ezt a szintet."
 

"Remek, tisztességes gyerekeket nevelt, akik keményen dolgoznak és meghálálják a beléjük fektetett munkát. Kíváncsiak a véleményünkre, mindig kérdezõsködnek, hogy mit nem csinálnak jól, mire kell odafigyelniük. Szükségük van a biztatásunkra. Mi pedig, Rio, Michael és én szívesen látjuk el õket tanácsokkal, megerõsítjük bennük, hogy jól végzik a dolgukat, hogy érezzék, itt van a helyük közöttünk." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!