Scholes sokat vár Kagawától

Paul Scholes szerint a Manchester City megérdemelte a bajnoki címet, de Shinji Kagawa érezhetõ különbséget jelent majd számukra.


A Manchester United az utolsó pillanatokban vesztette el a legutóbbi szezon bajnoki címét, miután Roberto Mancini csapata a QPR elleni mérkõzés hosszabbításában csikarta ki a számukra megfelelõ eredményt és sok év után ismét bajnokok lettek.

Két hónappal mindezek után Scholes elismeri a City gyõzelmét személyes csalódása ellenére és reméli, a United motiváltabb lesz emiatt a következõ szezonban.

"Mindig azt mondják, a lagjobb csapat nyeri a bajnokságot és a City volt a legjobb az elmúlt évben" - mondta a 37 éves középpályás.

"A szezon nagy részén fantasztikusan játszottak. Bármennyire is nem akarom bevallani, jó volt nézni õket és talán a legjobb focit játszották. Tehát ebbõl a szempontból õket lehet mondani a legjobbnak és megérdemelték, hogy gyõztek. Emeltek a lécen és ez csak rajtunk múlik, hogy visszavágunk és jobbak leszünk."

"Mindig motiváló, ha egy bajnokságot elveszít valaki, remélhetõleg ezáltal még motiváltabbá válunk. Nem jó olyat látni, hogy másik csapat nyeri meg a bajnokságot az utolsó napon. Benned van a kép, ahogy ünnepelnek és nem akarod, hogy ez ismét megtörténjen."

 

"Még mindig nem értem, mi történt. Meg kellett volna nyernünk a bajnokságot, de nem így lett. Végül elbuktuk. Hat meccsel a vége elõtt 8 pontos elõnyünk volt, de nem volt elég."

 


A veterán középpályás beszélt új csapattársáról, a japán Shinji Kagawáról, akitõl nagyszerû dolgokat látott a felkészülés során.

"Zseniálisnak tûnik" - áradozott Scholes. Még csak pár hete edz velünk, de már látható, mennyire technikás és milyen tehetséges. Volt pár jó éve a Dortmundban és azt hiszem még az év játékosa is volt Németországban - mindezek azt mutatják, egy top játékos."

"Gólokat hoz a csapatba, legyen szó arról, hogy õ lövi vagy elõkészíti azt. Nagyon jól mozog és ügyes bemozgásai vannak."

"Nehéz megmondani, melyik lába a jobb. Ballal és jobbal is ugyanolyan. Nagyszerû srác, bár még nem beszél nagyon jól angolul, de biztos vagyok abban, hogy nagyon népszerû játékos lesz."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!