Carrick: Pozitív légkör vesz körül minket

Bár rengeteg pontveszteséggel és egy átigazolási sagával tarkított szezonrajton van túl a United, azóta megoldódni látszódnak a problémák, Carrick szerint pedig a csapat pozitívan viszonyul az elõttük álló kihívásokhoz.


A Vörös Ördögök jelenleg három mérkõzéses gyõzelmi sorozatban vannak, és bár múlt héten vasárnap a Stoke City egyenlíteni tudott a Britannia Stadiumban, egyértelmûnek tûnt a csapatban a törekvés, hogy minél elõbb eldöntsék a három pont sorsát.

 

"Arra kell koncentrálnunk, hogy minél jobb sorozatot hozzunk össze" - mondta Carrick a Manutd.com-nak.

 

"De nem lehet ennyire elõre tekinteni, és azt tervezgetni, hogy mit hoz a jövõ. Nagyon kemény rangadó elõtt állunk a Spurs ellen, úgyhogy elsõként erre kell figyelnünk, de a csapat házatáján nagyon jó hangulat uralkodik, mindenki jó kedvû. Pozitív vibrálást érzek a csapat körül jelen pillanatban. Remélhetõleg ez átsegít majd az akadályokon."

 

 

"Egyre-másra jönnek egymás után a mérkõzések, és szerencsére a kupákban és a bajnokságban is jól állunk. Ezek olyan kihívást rejtenek magukban, amik összerántják a csapatot. Jelen pillanatban csak ez köti le a figyelmünket. Azokon a mérkõzéseken, ahol döntetlent értünk el, úgy éreztük, hogy pontokat dobtunk el magunktól. De továbbra is veretlenek vagyunk, ami önbizalmat ad nekünk, ezt mutatja a sorozatban szerzett három gyõzelmünk."

 

Nem elfelejtenõ tény, hogy Carrick egykori klubja, a Tottenham ellen készülhet a hétvégén helyi idõ szerint teaidõben rendezett rangadón, és a középpályás nem érzi biztonságban a United jó sorozatát a fõvárosiak ellen.

 

"A csapatok mérlegei nem lesznek hatással a mérkõzésre" - tette hozzá.

 

"Ha valamikor rosszul sülnek el a dolgaink, akkor a következõ mérkõzésen új lapot kezdünk. Minden elõrõl kezdõdik. A kezdeményezést most viszont nekünk kell kezünkbe venni, mert nagy mérkõzés lesz. Kiválóan játszanak, jó eredményekkel büszkélkedhetnek eddig. A keretük bombaerõs, ez pedig nagy kihívás elõ fog minket állítani. De mi fel fogjuk venni a kesztyût, és remélhetõleg sikerül folytatnunk a megkezdett utat."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!