Vidic már izgatott

Nemanja Vidic elárulta, már alig várja, hogy újra kifuthasson az Old Trafford gyepére, miután visszatérhetett súlyos térdsérülésébõl.


A Vörös Ördögök csapatkapitánya tavaly november óta nem léphetett pályára az Álmok Színházában, amikor a Newcastle United ellen játszottak 1-1-es döntetlent, most pedig eltökélt, hogy az elvesztegetett idõt maga mögött hagyva újabb bajnoki címhez segítse a csapatot.

 

"Már régóta várok erre a pillanatra" - kezdte Vidic a United Reviewnak.

 

"Az Everton ellen már játszhattam, most pedig csak arra készülök, hogy pályán lehessek újra az Old Traffordon."

 

"Mindig nagyszerû érzés 76 ezer ember elõtt kifutni a gyepre. Az elmúlt évek során hihetetlen támogatást kaptunk a szurkolóinktól; tudjuk, hogy az elsõ perctõl kezdve mögöttünk fognak állni és hihetetlen módon fognak minket bíztatni, erre pedig szükségünk is van. Tudjuk, hogy nehéz mérkõzés elõtt állunk, és nagyon fontos lenne nyernünk és begyüjtenünk a három pontot, mert ezzel elindulhatnánk a bajnokság megnyeréséig vezetõ úton."

 

 

Biztosan kellemetlen ellenfél érkezik Manchesterbe a Fulham személyében, miután a fõvárosiak úgy látogathatnak Észak-Angliába, hogy a nyitófordulóban 5-0-ra legázolták a tavalyi szezon meglepetéscsapatát, a Norwich City-t.

 

"Szerintem úgy fognak hozzánk látogatni, hogy játszani szeretnék a saját játékukat" - tette hozzá.

 

"Gyakran kimagasló futballal rukkolnak elõ, és a játékosaik már most szép, apró passzokkal játszanak, ilyen csapatok ellen pedig mindig jó megmérkõzni. Természetesen kemény mérkõzésre számítunk, mert az elsõ fordulóban hihetetlenül jó eredményt értek el, ez pedig nagyon fontos volt számukra ahhoz, hogy magabiztosan látogathassanak hozzánk. Kõkemény összecsapásunk lesz velünk, amire nagyon fel kellett készülnünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!