Rafael izgalmas szezont remél

A szombati remek teljesítményét góllal megkoronázó Rafael izgalmas szezont jósol a United számára.


A brazil jobb bekk fejese a harmadik hazai találat volt az elsõ félidõben, ahol remek játék jellemezte a vörösöket a pálya minden területén.

"Remélem rengeteg gólt fogunk szerezni az elkövetkezendõ szezonban, hiszen ehhez mindenkinek megvannak a képességei" - nyilatkozta Rafael.

"Tudom, hogy eddig nem szereztem túlságosan sok gólt, de így is boldog vagyok, és remélem a jövõben sikerül többször betalálnom. Élvezem a játékot, és még a pályafutásom elején vagyok, szóval minden a legnagyobb rendben."

 


A csapat másik két gólját a két új szerzemény, Robin van Persie és Shinji Kagawa szerezte, akiknek teljesítményét Rafael lenyûgözõnek tartja.

"Van Persie egy igazi klasszis gólvágó. Amikor esélyt kap, neki mindig sikerül oda helyezni a labdát ahova kell. Micsoda gól. Büszke vagyok, hogy egy ilyen remek játékossal játszhatok együtt. Kagawa gyorsaságát és képességeit látva pedig biztos vagyok benne, hogy remek jövõ áll elõtte a United színeiben."

Rafael azonban azt is elismerte, hogy aggódni kezdett, mikor a Fulhamnek sikerült másodszor is betalálnia, így közelebb kerülve az egyenlítéshez. A brazil azt reméli Jonny Evans visszatérése különbséget jelenthet a védelemben.

"Sajnos sikerült másodszor is betalálniuk, ami lendületet adott nekik, de megõriztük az elõnyünket."

"Jonny Evans végre visszatérhet, ami remek hír az egész csapat számára."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!