Scholes nagy reményei

Paul Scholes a felnõtt csapatnál eltöltött 18 éve alatt számtalan trófeát trófeára halmozó együttes tagja lehetett, és a középpályás elmondása a jelenlegi csapat felé is nagy reményeket táplál, hogy megint trófeákért küzdhetnek.


Az idén nyáron Robin van Persie, Shinji Kagawa, Nick Powell, Alexander Büttner és Angelo Henriquez érkezésével tovább erõsödhetett a Manchester United amúgy sem gyenge, és emellett pedig hihetetlenül tehetséges kerete.

 

Sir Alex Ferguson már számtalanszor beszélt arról, hogy a klubnak készen kell állnia akkorra, amikor az aranygeneráció utolsó két tagja, Paul Scholes és Ryan Giggs is szögre akasztják stoplisaikat, Scholes pedig maga jelentette ki, hogy a nyári szerzemények nagy minõséget jelentenek egy olyan csapatban, amelyben amúgy is hemzsegnek a klasszis képességû játékosok.

 

"Az ember mindig szeret újonnan érkezõ játékosokat látni, még akkor is, ha speciel a te posztodra érkeznek, mert ez így egészséges a csapat számára, ráadásul hihetetlenül izgalmas együtt játszani az újakkal" - kezdte a középpályás a ManUtd.com-nak.

 

"Minden egyes poszton nagyon erõs kerettel rendelkezünk. A védõink elõzõ szezonbeli sérüléseit megéreztük, de ha mindannyian egészségesek, akkor akár két csapatot is kiállíthatnánk úgy, hogy mindegyik harcban lehetne a Premier League bajnoki címéért. Ez az egész így teremt egészséges versenyhelyzetet, és mint játékos pontosan tudjuk, hogy mindenki megfogja kapni a bizonyítási lehetõségét, amelyet aztán meg kell ragadnia. Ha nem így teszek, akkor kimaradsz a csapatból, ez ilyen egyszerû."

 

"Az összes új igazolás nagyon jól beilleszkedett. Shinji [Kagawa] már a felkészülési idõszak kezdete óta velünk van, úgyhogy számára megfelelõ mennyiségû idõ állt rendelkezésre, hogy beilleszkedjen. Õ egy világklasszis játékos, aki remekelt Németországban, és nagy szerencsénk, hogy most már nálunk játszik."

 

"Nick Powell is jól teljesített eddig. Eddig még nem igazán volt lehetõsége a felnõttek között megmutatnia magát, de õ még nagyon fiatal, úgyhogy erre még rengeteg ideje lesz. Nagyszerû képességekkel rendelkezik."

 

"Robin [van Persie] egy hihetetlenül nagy igazolás, és mi mindannyian azt reméljük, hogy a szezon elõrehaladtával egyre jobban megértetjük magunkat vele, Alex Büttner pedig a múlt héten játszotta elsõ meccsét a csapatban az U21-esek között, és szintén jól teljesített."

 

 

Lehet, hogy a múlt vasárnapi, gyõzelmet érõ Southampton elleni mesterhármasával Robin van Persie uralta a szalagcímeket, de Scholes vele együtt kimagaslott a mezõnybõl Kagawa helyén, a csatár mögött, amely persze nem volt ismeretlen a 37 éves játékos számára.

 

"Shinji egy nagyon okos futballista, aki nagyszerûen kerül helyzetbe és mindig jó helyen van, így az ellenfeleknek nagyon nehéz olvasinuk a játékát" - tette hozzá.

 

"Mindig mozgásban van, amely társainak a középpályán megkönnyíti, hogy labdával megtalálják."

 

"Õ nagyon jól illik abba a rendszerbe, ahogy játszunk. Nagyon fontos, hogy jól játszik össze a középpályásokkal és a csatárokkal is, és már eddig is megmutatta, hogy elég okos. Mérhetetlenül intelligens, és emellett nagyon jó vele együtt játszani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!