Vidic: Jó formában vagyunk

Nemanja Vidic szerint a Manchester United jó formában várja a vasárnapi, Liverpool elleni merseysidei látogatást.


A Vörös Ördögök egy 2007-es, 1-0-s gyõzelem óta nem tudtak három ponttal távozni az Anfieldrõl, amikor Carlos Tevez találata jelentette a sikert, és Vidic elárulta, hogy ezúttal is nagyon kemény összecsapásra számít a Brendan Rodgers vezette hazaiak ellen, akik ellen az aktuális forma gyakran nem jelent semmit.

 

Miután szerdán hathatósan kivette belõle a részét, hogy a csapat védelem sorozatban már másodszor hozta le mérkõzését kapott gól nélkül, a szerb bekk hiszi, hogy Sir Alex Ferguson legénysége készen áll a hétvége jelentette nagy erõpróbára.

 

"Ezek azok a mérkõzések, amelyen egy játékos mindenképpen részt akar venni" - kezdte a csapatkapitány a MUTV-nek.

 

"Mindig fantasztikus hangulat van ilyenkor, a szurkolóink nagy támogatást adnak nekünk az Anfielden. Úgy fogunk hozzájuk látogatni, hogy szeretnénk élvezni a mérkõzést, és jó futballal elõrukkolni."

 

"Jelen pillanatban jó formában vagyunk, néhány játékosunk nemsokára visszatérhet sérülésébõl, és szerintem jól felfogunk készülni erre a mérkõzésre. Ha megnézzük az elmúlt éveket, nem számított, hogy korábban hogyan játszottak, hány pontot gyûjtöttek, a Liverpool mindig jó mérkõzést játszott a United ellen."

 

"Erõsek, agresszívek lesznek, és természetesen hatalmas támogatásuk lesz a szurkolóik részérõl."

 

"Ez egy más mérkõzés. Az aktuális forma egyik csapat számára sem jelent elõnyt. Itt csak maga a mérkõzés számít. Erre is gondolnunk kell. Nem esélyesként fogunk pályára lépni, ugyanannyi esélyünk lesz gyõzni, mint nekik."

 

 

Vidic a hétvége mellett egy kicsit vissza is tekint, és nagy örömének adott hangot, hogy a csapat a Galatasaray elleni gyõzelemmel három ponttal tudott rajtolni a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 

"Kemény mérkõzés volt" - tette hozzá.

 

"Jól kezdtünk, és gólt is tudtunk szerezni. Volt néhány lehetõségük, de szerintem összességében mi több helyzetet dolgoztunk ki, és azt hiszem, hogy végül a jobb csapat nyert megérdemelten."

 

"Hiszem, hogy egy kicsit idegesek voltunk a tavalyi év tapasztalatai miatt. Néha ez a mentalitás, és az ezzel együtt járó nyomás problémákat okozhat, ahogyan azt láthattuk az elsõ félidõben is. A második játékrészben egy kicsit jobban válaszoltunk a kialakult helyzetre, jobb esélyeink voltak, és szerintem boldogak lehetünk, hogy három ponttal zárhattuk a találkozót."

 

"Tudom, mennyire fontos dolog megnyerni a csoport elsõ mérkõzését, amelyet meg is tettünk. Most már elõre tekinthetünk, és dolgozhatunk a következõ összecsapás megnyeréséért."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!