Chicha betalált, Mexikó gyõzött

Javier Hernandez a padról beállva végül a 86. percben szerzett gólt az El Salvador elleni világbajnoki selejtezõn, melyet 2-0-ra megnyertek a mexikóiak és továbbra is hibátlanul menetelnek.


A United csatára egy óra játékot követõen állt be, helyettesítve Aldo de Negrist és góljával hozzásegytette csapatát ahhoz, hogy immár sorozatban hatodik gyõzelmüket arassák.

Chicharito - ahogyan sokan ismerik - elõzõ héten Guyana ellen is szerzett egy gólt az 5-0-ra végzõdõ találkozó végén, így két válogatott meccsen kétszer is betalált, mely hatalmas lökést jelenthet neki, bár Hernandez elmondása szerint soha nem kételkedett magában.

"Soha nem az volt az elsõ, hogy gólt szerezzek, mindig próbáltam kivenni a részem a csapat érdekében" - mondta Javier a keddi találkozó elõtt. "Folyamatosan próbálkozom ezzel. Sok kudarc, sok vereség és rengeteg negatív dolog nélkül, amely történt az életem során nem tartanék ott, ahol most vagyok."

 


"A napokban elmentünk egy jótékonysági rendezvényre, mely a fogyatékkal élõk megsegítésére volt szervezve és láttam az ottani embereket...nekik vannak igazán problémáik. Az enyém csak a munkával kapcsolatos, de élveznem kell a dolgot, mert a világ egyik legjobb csapatában játszom és a nemzeti válogatott tagja is vagyok. Mi mást kérhetnék?"

Eközben Antonio Valencia végig a pályán volt Ecuador válogatottjában, amely Venezuelában, az Estadio José Antonio Anzoátegui-ben ért el 1-1-es döntetlent.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!