Scholes óvatos a mai meccs elõtt

Paul Scholes tart attól, hogy a Stoke erõt meríthet a Tottenham legutóbbi, Old Traffordon elért sikerébõl, ezért figyelmeztette csapattársait, hogy kemény tesztre számíthatnak szombaton.


A Fazekasok úgy utaznak északra, hogy tisztában vannak azzal, még soha nem szereztek pontot az Old Traffordon a Premier League történelme során, mérlegük négy vereség, melyen kilenc gólt kaptak.

Azonban a Spurstõl elszenvedett sokkoló vereség után Scholes óvatos, nehogy egy újabb baklövés legyen a meccs vége, ezért úgy véli, a Unitednek jól kell kezdenie a találkozót.

"Igen, valószínûleg a Tottenham példájából merítenek majd, különösen az elsõ 20 percben" - mondta Scholesy a United Review-nek. "Nem engedhetjük meg, hogy ismét megtörténjen az. A Stoke rendelkezik néhány minõségi játékossal. Ne érts félre, az utóbbi években is voltak jó játékosaik, de azt hiszem, fokozni tudták mindezt. Ez egy olyan meccs, amit reményeink szerint megnyerünk, de közben tudjuk, mindez nem lesz könnyû."

 


Mióta 2008-ban feljutottak a Premier League-be, Tony Pulis azon dolgozott, hogy csapata bebetonozza magát az elsõ osztályba, ám több helyrõl kapja a kritikát a gárda megbánást nem ismerõ játékstílusa miatt.

Ám Scholes tudja, a pozitív eredmények hozzák a futball sikereit és a walesi menedzser pontosan tudja, hogyan érheti el mindezt csapata tehetségeivel.

"Elismerés jár neki, csapatának és a stábjának. Úgy gondolom, az elsõ egy vagy két év a feljutás után a túlélésrõl szól a klubok életében. Ám olyan szintre vitte a Stoke-ot, hogy manapság már nem számítunk arra, hogy a kiesés ellen küzdjenek. Nem hiszem, hogy bárki is számított volna erre azzal a játékoskerettel, amit összehoztak. Nagy a valószínûsége, hogy a top 10-be kerüljenek, talán még a hatodik, hetedik hely is összejöhet nekik.  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!