Scholes egyszerûen a legjobb...

Nagyon mélyen kellene keresgélni a futballtörténelmében, ha még egy ilyen fantasztikus futballistát szeretnénk találni.


Az õ tudománya és becsülete páratlan. Nem ismerek olyan középpályást aki felülmúlhatná és nem találkoztam olyan emberrel aki becsületesebb lenne mint Õ. Lehet, hogy nincs lovagi érdemrendje és nem rendelkezik földöntúli képességekkel, de ha bármelyik csapat bármely tagját megkérdezed azt fogja mondani: Õ a legjobb középpályás akivel valaha egy pályára léphettem.

 
Õ az akit ellenfelei is tisztelnek. Többek között Xavi és Zinedine Zidane is azt mondják, hogy a legjobb középpályás akit valaha ismertek. Minden futballrajongó, függetlenül attól, hogy kinek szurkol szereti nézni Paul Scholes játékát.
 
Magánemberként is csodálatos, mindenhol elismerik fedhetetlenségét, családjához fûzõdõ gondoskodó szeretetét. Egy fantasztikus zseni aki sosem volt sztárolva, nem vette magát körül hírességekkel. Példamutató életével soha nem adott okot a sajtópletykákra. Õ a legcsodálatosabb ember és futballista akit valaha is ismertem.
 
Scholesy megmaradt annak a szerény srácnak aki Middleton Road-on futballozott egykor, és szembeszállva minden nehézséggel kitartón azon dolgozott, hogy elérje álmát és a Manchester United játékosa lehessen.
 
Egy igazi példaképe a felnövekvõ generációnak. Minden fiatal labdarúgónak azt tudom tanácsolni nézze végig Scholesy pályafutását a kezdetektõl egészen a mai napig, tekintettel arra, hogy 38. születésnapján is meghatározó tagja a Manchester Unitednek.
 
Talán utolsó szezonját töltve a klubban arra kérek minden futballszeretõ embert, fõleg a fiatal futballistákat, hogy egyetlen percét se hagyják ki ebben a szezonban játékának, és legyenek büszkék arra, hogy elmondhatják: õk látták Paul Scholest játszani.
 
Tegyék meg legalább egy alkalommal, hogy semmi másra ne figyeljenek a mérkõzés alatt, csak a õ játékára. Figyeljék, hogy mit mûvel a labdával, lássák milyen pontosak, szinte lábra mennek hosszú keresztlabdái, kövessék a mozgását, hogyan helyezkedik a labdáért és hogyan mozog, hogy megtalálják társai. Figyeljék hogyan robotol, és ne aggódjanak, ha kapura lõ, mert az a lövés szét fogja szakítani a hálót. Minden fiatal srácnak azt javaslom, csak egyszer nézze végig a 90 percét, és többet fog tanulni tõle, mint bármelyik edzésen.
 
Már csak egy dolog miatt aggódom. Amint rájön, hogy én írtam ezt a cikket róla, jön az sms: "Mi a fenét csináltál, hogy tehetted ezt velem?" De most az egyszer figyelmen kívül hagyom az aggodalmait. Ma végre reflektorfénybe kell kerülnie! - Gary Neville
 
Nem is köszönthetnénk ennél ékesszólóbb szeretettel, ahogyan ezt barátja Gary Neville tette. Paul Scholesy, aki hosszú pályafutása során egyik legnagyobb bizonyítékát adta visszatérésével a Vörös Ördögök iránti elkötelezettségének, ma ünnepli 38. születésnapját.
 
 
A ManUtdFanatics.hu közössége nevében kívánunk boldog születésnapot a legvörösebb Vörös Ördögnek! Isten éltessen Paul Scholes!
 
Forrás: dailymail.co.uk


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!