Rooney: Carroll veszélyes

Wayne Rooney elismerte, Andy Carroll veszélyt jelenthet holnap, amikor a Manchester United a West Hammel csap össze.


A Liverpooltól a Kalapácsosokhoz egy kölcsönszerzõdés keretein belül kerülõ támadó a Tottenham elleni 1-3 során megszerezte elsõ gólját, miközben a WHU támadások legfõbb célpontjaként szerepelt.

Rooney a válogatottnál dolgozott már együtt a fiatal csatárral és szerinte Carroll holnap fenyegetést jelenthet a United hátsó négyesére.

"Andy Carroll egy nehezen kezelhetõ játékos" - mondta Rooney. "Biztos vagyok abban, ha megkérdezel egy védõt, azt fogja mondani, hogy nehéz egy olyan csatár ellen játszani, aki ilyen jó a levegõben és földön is. Fizikális játékos, aki nagyon nehézzé teszi az ember dolgát. Az ilyen típusú játékosok nem mindig szereznek gólt, de elöl bajt tudnak okozni és problémákat tudnak kreálni. Biztos, hogy Sam Allardyce azt akarja, hogy ezt tegye meg õ is."

 


A Vörös Ördögök a tabella elejérõl várják a West Ham elleni összecsapást azok után, hogy hétvégén a Chelsea és a Manchester City döntetlent játszottak egymással.

"Tudjuk, hogy a City és a Chelsea figyelik a mi eredményeinket, ahogyan mi is nézzük az övéiket" - folytatta Wayne. "De az a fontos, hogy a saját teljesítményünkre koncentráljunk és bebiztosítsuk a gyõzelmet, mert sok meccs jön most, ami nagyon kemény. Biztos vagyok benne, hogy a menedzser jól fogja használni a teljes keretet."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!