McTominay: Nem lehet minden győzelem lehengerlő

A Manchester United középpályása, Scott McTominay rávilágított, hogy a győzelem fontosságára kell koncentrálni a West Ham ellen az Old Traffordon aratott 1-0-s sikert követően.


A vendégek megpróbálták megtalálni a lehetőséget az egyenlítésre, miután Craig Dawson a saját hálójukba fejelt az 53. percben, de a Vörös Ördögök védelme sikeresen állta a sarat, ezzel sorozatban negyedik kapott gól nélküli bajnoki meccsüket lehozva.

 

Scott a Sky Sports-nak adott interjút a mérkőzés lefújását követően: "Nyilvánvaló, hogy fontos győzelmet arattunk a mai meccsen, ami a harmadik volt a héten, és nem elég, hogy három meccset játszottunk egy hét leforgása alatt, de mind kemény volt."

 

"Amikor legutóbb játszottunk ellenük itthon a kupában, az is igen nehéz volt. Nagyon jól van összerakva a csapatuk, jó játékosaik vannak és az első félidőben igen csak megnehezítették a dolgunkat és ezt sugallta a második félidő kezdete is. Mikor próbálod a legjobbadat adni, amit csak tudsz, járatjátok a labdát, remélve, hogy végre kinyílnak és megjelenik egy rés - az szerencsés."

 

Bruno Fernandes szögletébe az 53. percben a rövid oldalon lévő Scott McTominay csúsztatott bele, mielőtt Dawson fején irányt változtatott a labda és a saját kapujába bólintott, de Scott meg sem próbálta saját góljának tekinteni a találatot. "Nem igen emlékszem a gólra, de nem az enyém volt, ebben biztos voltam. Van mikor szerencséd van, mint most is, de rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, mint az Európa-liga meccsen is, ebben nyilván javulnunk kell, hogy lássuk ahogy egy helyzet szerencsésen bemegy."

 

Arról is beszélt továbbá, hogy nem szabadna átadni előnyüket a meccseiken, mint ahogy azt már tették a szezonban: "Rengeteg alkalommal tettük ezt a szezonban - az Everton ellen, vagy a hét közepén a Milan ellen."

 

 

"Ez az, amiben nekünk fejlődnünk kell. Nem volt szégyellni való a játékunkban a West Ham ellen otthon, nyilvánvalóan kemény meccs volt, és szakmailag mindent megteszel, hogy megnyerj egy mérkőzést, néha ez az út, ami a győzelemhez vezet."

 

"Tudom, nem egy dicsőséges győzelem, amit ma elértünk, és nem ez az, amit az emberek látni akarnak, de nem nyerhetünk mindig 4-0-ra vagy 5-0-ra otthon, sajnos ez nem lehetséges. Szeretnénk ebbe az irányba haladni, de ebben a pillanatban az ilyen és a hétközi meccseken csak nyerned kell."

 

Amíg a United meg nem találta a rést, a Kalapácsosok csak beálltak hátra és fokozták a nyomást, megnehezítve a csapat helyzetét az első találatra.

 

"Kemény volt, de nem frusztráló és azt hittem sokan csalódottak lesznek, ez az, amiért úgy jövök le a pályáról, hogy nem morgok, nem rázom a fejem és nem kalimpálok a kezemmel a levegőben" - mondta.

 

"Amikor olyan csapat ellen játszol, mint amilyen a West Ham, akik ráülnek a meccsre és jól is csinálják, nem tudsz megfelelően reagálni. Játszod a saját játékod, tudod, hogy bármit csinálsz az eredményes, és ahogy mondtam, megpróbáljuk a legjobbunkat adni, hogy nyomást gyakorolhassunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!