Híres magyar Vörös Ördögök: Majka

Majoros Péter 'Majka' exkluzív interjút adott a ManUtdFanatics.hu új rovatának, amelyben híres magyar Vörös Ördögökkel beszélgetünk a klubról!


ManUtdFanatics.hu: Hogyan lettél United szurkoló?
Gyerekként is az angol focit szerettem, és ha kicsit értelmesebben megnézzük az angol bajnokságot akkor láthatjuk, hogy aki nem Manchesteres, az nem ember! Vesszen a City!
 
ManUtdFanatics.hu: Jártál már az Old Traffordon?
Jártam már az Álmok Színházában! A Manchesterben élõ magyaroknak csináltunk bulit és alap volt, hogy vegyenek nekünk jegyet!
 
ManUtdFanatics.hu: Ki a kedvenced a Vörös Ördögök közül, és miért?
Ez nem kérdés, Wayne Rooney! Mert egy olyan játékos, aki úgy megy minden labdáért, mintha az élete múlna rajta. Ahova lép, kiszakad a fû! Ámen!
 
ManUtdFanatics.hu: A ValóVilág elõtt fociztál. Milyen szinten és milyen poszton?
Én jobb futó voltam. Soha nem voltam technikás játékos, de legalább gyors. Ezért mint Dombi Tibor [a Debrecenbõl - a szerk.], fel alá szaladgáltam és próbáltam nagyon menõnek tûnni. Vagyis David Beckhamnek!!:)
 
ManUtdFanatics.hu: Ha tehetnéd, melyik poszton játszanál a Unitedben?
Szerintem mostani fejjel már inkább kvk [védekezõ középpályás - szerk.] lennék és nagyon sajnálom, hogy nem volt olyan edzõm, aki nem vette észre, hogy ezen a poszton remek futballista is lehettem volna.
 
ManUtdFanatics.hu: Amikor a csapat idegenbe utazna, kikkel lennél legszívesebben egy hotelrészben?
Szerintem a Rafaelék biztos szórakoztatóak, és Rooney is. Nani biztos kicsit gõgös, Giggs meg háklis, mert már nem 20 éves. 
 
 
ManUtdFanatics.hu: A Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében a Real Madrid lesz az ellenfél. Szerinted továbbjuthatunk ellenük?
Nyilván azt kell mondani, hogy igen!! De sajnos, ha õszinték vagyunk magunkhoz, most egy Wigan is nehéz dió tud lenni. Ráadásul amíg nem szánunk pénzt a bal bekk pozícióra, addig csak kapjuk a gólokat. És egy Benzema-Ronaldo-Higuain trió nem annyit fog rúgni, mint a Newcastle. Amire alapozhatunk, hogy nekik se megy most úgy, ahogy kéne.
 
ManUtdFanatics.hu: Ha már Real Madrid, akkor Cristiano Ronaldo. Sajtóértesülések szerint a portugál klasszis visszatérne az Old Traffordra. Mi a véleményed errõl?
Az Isten adná, hogy visszajöjjön. A világ legjobbja! Ha kell, beszállok pénzzel is. Csak jöjjön!
 
ManUtdFanatics.hu: Mit vársz az idei szezontól?
A bajnokságot mindig meg szeretnénk nyerni és mivel az undorító City, undorító módon szerezte meg legutóbb, így nekünk kell most felemelnünk a trófeát!
 
ManUtdFanatics.hu: Ismered a ManUtdFanatics.hu honlapot?
Igen. Néha olvasgatlak Titeket, de igazából nagyon kevés idõm van a focira. Amikor lehet, inkább játszom és a TV-ben nézem.
 
ManUtdFanatics.hu: Milyen terveid vannak a jövõre nézve?
A jövõben szeretnék végre a TV elõtt ordítani egy magyar csapatért, mindegy milyen világversenyen és szeretném ha Van Persie 3 gólt rúgna a Bajnokok Ligája döntõjében! Ja, és hogy nyerjek a lottón! Nagyjából ennyi.
 
 
A ManUtdFanatics.hu hatalmas köszönettel tartozik Majoros Péternek az interjúért!


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!