Gill: Érdeklõdünk Zahaért, de még semmi nem dõlt el

Megtörtént az elsõ hivatalos állásfoglalás a Manchester United részérõl Wilfried Zaha leigazolása ügyében, ugyanis a klub ügyvezetõ-igazgatója, David Gill megerõsítette, érdeklõdnek az ifjú reménység megszerzése ügyében.


A szélsõként, és támadóként is bevethetõ ifjú titánért szinte sorban áll a Premier League összes klubja, mióta a Crystal Palace akadémiájáról kikerülve egészen felnõtt angol válogatottságig jutott ebben a szezonban.

 

Korábbi riportok arról számoltak be, hogy a Manchester Unitednek sikerült gyõztesen kijönnie a versenyfutásból olyanok elõtt, mint az Arsenal és a Tottenham Hotspur, és a felek megegyezése alapján Zaha kölcsönbe visszatérne a Palacehoz, és ott játszaná végig a Championship idei szezonját.

 

A Manchester United részérõl elõször szólalt meg az üggyel kapcsolatban a klub ügyvezetõ-igazgatója, David Gill, aki a fenti híreket nem tudta megerõsíteni, de bíztató információkkal szolgált azok számára, akik reménykednek a játékos elcsábításában.

 

 

"Õ egyike azon játékosoknak, akiket figyelünk" - kezdte a Sky Sports Newsnak.

 

"Ez minden, amit jelen pillanatban elmondhatok. Elég ideje vagyok a futballban ahhoz, hogy elmondhassam, addig semmi nem biztos, amíg az ügy nincs lezárva. Õ tényleg azok között van, akiket erõsen figyelemmel követünk, de még messze állunk attól, hogy befejezettnek nyilvánítsuk az ügyet."

 

A Crystal Palace menedzsere, Ian Holloway kikötötte, hogy ha valaki ebben a hónapban megakarja szerezni Zahát, akkor olyan ajánlatot kell tenniük, amelyben szerepel, hogy a 20 éves tehetség a Selhurst Parkban fejezi be a szezont.

 

Gill pedig tisztán kijelentette, hogy tudnák teljesíteni ezt az elvárást.

 

"Még ha bármit is sikerülne elérnünk Wilfrieddel kapcsolatban, csak nyártól terveznénk vele."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!