Scholes folytathatja, Solskjaer visszatérne

Lapértesülések szerint Ferguson még egy évig számítana Scholesra, Solskjaer a jövõben a Vörös Ördögök menedzsere lenne.


 

Sir Alex Ferguson állítólag szeretné elérni, hogy az egykori angol válogatott középpályás további egy évvel tolja ki visszavonulásának idõpontját.

 

A United újabb 12 hónappal szeretné meghosszabbítani Scholes szerzõdését. A 35 éves játékos korábban már sejtette, hogy ez lehet utolsó idénye, azóta azonban ezt már úgy módosította, hogy minden azon múlik képes-e még megfelelõ teljesítményt nyújtani.

 

 

 

 

A United menedzsere állítólag nagyon szeretné, ha Scholes 19. szezonját is megkezdené a csapattal, ezt egy meg nem nevezett forrás is megerõsítette:

 

„A Unitednak még hasznára lehet Scholes és nyitott is a folytatásra, jó teljesítményt nyújt. A klubnál tudják, hogy az átlagéletkoron fiatalítani kell, de az is tény, hogy Scholes nagyon fontos eleme a csapatnak a pályán és az öltözõben is.”

 

Daily Star

 

A Daily Express Ole Gunnar Solskjaer búcsújáról ír. A tegnapi nap során hivatalosan is a Molde menedzserévé elõlépõ egykori United támadó célja, hogy egyszer a Vörös Ördögök edzõje legyen. A Molde az elsõ lépés ahhoz, hogy eme álma megvalósuljon.

 

„Bárki aki játszott a Unitedban szeretne egyszer itt menedzser lenni. Sir Alex Ferguson azt mondta ehhez tapasztalat kell, a Molde az elsõ lépés ezen a téren. Egyszer a United menedzsere akarok lenni. Ha 25 évbe kerül, akkor is.”

 

Daily Express


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!