Otthonától lopták el Scholes kocsiját

Ellopták a Manchester United középpályása, Paul Scholes 30 ezer font értékû autóját saját háza kocsifelhajtójáról, amíg az ablakok leolvasztása miatt járatva hagyta annak motorját.


A 38 éves egykori angol válogatott középpályás Oldhamben található otthonából akart elindulni, amikor Chevrolet Captiva LT 2 Estate típusú autója szélvédõjének leolvasztása céljából elkezdte járatni annak motorját, majd még visszatért házába.

 

Csakhogy hétfõn, reggel 7.45 és 8 óra között tolvajok meglovasították a nem túl olcsó gépjármûvet, így mire Scholes visszatért, már hûlt helyét találta csak autójának, és azonnal tárcsázta a 999-et.

 

A Greater Manchester Police azóta megerõsítette, hogy vizsgálódnak az ügyben.

 

Egy ilyen autóval lett szegényebb Scholes

 

"A rendõrség vizsgálatot kezdeményezett egy ügyben, amely során egy autót elloptak, amíg tulajdonosa a szélvédõt próbálta leolvasztani" - kezdte a rendõri szerv szóvivõje.

 

"Egy szürke Chevrolet Captiva típusú gépjármûvet tulajdonítottak el egy autófeljáróról, Oldham város Greenfield belterületén. Az autó felkutatása jelenleg is zajlik."

 

Scholes a Manchester United szponzorától, a Chevrolet-tõl kapta egyébként az autót, a klubbal kötött sokmillió fontos mezszponzori szerzõdés megkoronázásaként.

 

Egyébként nem ez az elsõ eset, hogy a saját nevelésû játékos rablás áldozatává válik családjával, ugyanis 2007-ben egy rablóbanda kést szorítva a nyakukhoz rabolta el Scholes szüleinek autóját, miután betörtek Greater Manchesterben, Middletonban található otthonukba.


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!