Giggs élvezi a hármas erõpróbát

Ryan Giggs kijelentette, csapattársaival semmit se szeretnek annál jobban, mint hogy a hazai és a nemzetközi színtéren is legmagasabb szinten mérettethetik meg magukat.


Míg a Vörös Ördögök jelenleg vezetõ pozícióban vannak a Barclays Premier Leagueben, az FA-kupa 5. fordulójában is biztosították helyüket a Fulham szombati, 4-1-es magabiztos legyõzésével. És még ne is említsük azt a kis semmiséget, amelyet Real Madridnak hívnak számukra a Bajnokok Ligája legjobb 16 együttese között.

 

A csapat veteránja, Giggs szerint a játékosok már nagyon várják az elõttük álló kihívásokat, és eltökéltek, hogy legalább egy trófeát az Old Traffordra hozzanak az idén.

 

"Minden fronton harcban állni pontosan az a dolog, amelyet mindenki akar, különösen azt tekintve, hogy a keretünk milyen mélységgel rendelkezik, és hogy milyen erõsek vagyunk" - kezdte a walesi középpályás a ManUtd.com-nak és a PA Sportnak.

 

"Küzdeni akarunk minden fronton a végsõ gyõzelemért, és minden sorozatban a tõlünk telhetõ legjobb teljesítménnyel akarunk elõrukkolni."

 

"Szerintem még többet is láthat majd tõlünk a nagyérdemû. Mindig van lehetõség a fejlõdésre. Természetesen boldogok vagyunk azzal, ahogy állunk a bajnokságban, az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában - elégedettek is lehetünk. De személyesen, és csapatként is mindig fenn áll az elõrébb lépés esélye."

 

"Nem igazán gondolunk a Madridra. Mindenki izgatott volt, amikor megtörtént a sorsolás, de tapasztalt játékosokként még nem tekintünk túlzottan elõre. Mindenki teljesíteni akar a mérkõzéseken, és jó formában akar nekivágni az olyan összecsapásoknak, mint ez, és mi ezt is akarjuk elérni. De jelen pillanatban csak a Southamptonra koncentrálunk."

 

 

A Szentek szerdán este elsõ idegenbeli mérkõzésükön látogatnak az Old Traffordra új edzõjük, Mauricio Pochettino kezei alatt, akik sokak meglepetésére Nigel Adkins helyét vette át a St Mary's-ben.

 

"Szerintem mindenkit sokkolt, hogy Nigel Adkinsnek mennie kellett, de ezen felül a játékosoknak megvan a maguk feladata, az új menedzser változtatásokat eszközöl, a játékosoknak pedig ehhez kell alkalmazkodniuk" - tette hozzá Giggs.

 

"A Southampton remek formában volt, jó menetelésben voltak; egy újabb nehéz mérkõzés elébe nézünk. A szezon elején nagyon jó mérkõzést játszottunk ellenük, megizzasztottak minket, úgyhogy nagyon jól kell majd játszanunk ellenük."

 

"Ilyen idõszakban minden mérkõzés nehéz, de a bajnokságban amúgy sincsenek könnyû meccsek. Minden fordulóban jól kell teljesítened, hogy saját magaddal is elégedett lehess, és hogy minél jobb formában legyél. Jól akarsz játszani, mert az önbizalmat ad a következõ mérkõzésre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!