Pogba: Scholes reaktiválása miatt távoztam

Paul Pogba nem bánta meg, hogy a Juventushoz igazolt, és elmondása szerint tudta, hogy el kell hagynia a Manchester Unitedet, amikor Paul Scholes-t reaktiválták.


A 19 éves középpályás, aki a francia Le Havre együttesétõl került a Unitedhez, új szerzõdést kapott az Old Traffordon, ám visszautasítása mellett döntött, hogy máshol folytathassa pályafutását.

 

Pogba, aki Torinóban mostanra állandó tagja Antonio Conte kezdõcsapatának, kulcsszerepet játszott abban, hogy az olasz bajnoki címvédõ megszilárdíthassa pozícióját a Serie A élén, 19 mérkõzésen 4 gólt szerezve a Bianconerik színeiben.

 

Mindazonáltal a francia U20-as válogatott játékos kijelentette, egyáltalán nem neheztel a manchesteri vezetésre azért, ahogyan õt kezelték a klubnál töltött idõszaka során, azonban állítása szerint távozásának oka mögött csakis egykori menedzsere, Sir Alex Ferguson állt.

 

"Nem akartam úgy új szerzõdést aláírni, hogy Ferguson nem játszatott még akkor se, amikor nem állt rendelkezésére középpályás a keretben" - kezdte a The Timesnak.

 

 

"Egyértelmûen úgy gondolta, hogy nem érdemlek meg egy olyan szerzõdést, amilyet szerettem volna, és még akkor se rakott be a csapatba, amikor nem tudott más középpályást harcba küldeni. Ez az õ döntése volt."

 

"A United híján volt az olyan játékosoknak, mint én, de ez a menedzser döntése volt. Ezzel nem tudtam semmit kezdeni. Frusztrált voltam, mert beszélt velem néhányszor, és mindig azt mondta, hogy már nagyon közel állok hozzá."

 

"Azt mondtam neki, 'Ha nem játszom, nem tudok elég tapasztalatot gyûjteni és nem tudom meg, hogy merre kellene tartanom'. Játszottam néhány kupamérkõzésen, de nem akart nekem szerzõdést adni, és így egyszerûen elengedtek."

 

Pogba cáfolja, hogy a pénz bármilyen szerepet is játszott volna abban, hogy Torinó kedvéért elhagyja Manchestert, de elmondása szerint Paul Scholes visszatérésével telt be nála a pohár.

 

"Amikor láttam, amint Paul Scholes visszatér, az egyik részem boldog volt, mert õ egy legenda, de ezzel együtt tudtam azt is, hogy itt a vége számomra" - tette hozzá.

 

"A menedzser úgy gondolta, hogy Scholesnak kell játszania, nem pedig nekem, ezek után pedig távoznom kellett. Talán mostanra már Ferguson is megbánta ezt, de én már nem gondolok a Manchester Unitedre. Egyáltalán nem bántam meg, hogy elhagytam a Manchester Unitedet."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!