Gill: Gyorsan cselekszünk

David Gill szerint a klub gyorsan bejelenti majd Sir Alex Ferguson utódját.


A Vörös Ördögök ma reggel megerõsítették, hogy Sir Alex Ferguson a szezon végén visszavonul menedzseri feladataitól azok után, hogy 26 évet töltött el a kispadon.

A United ügyvezetõ igazgatója, David Gill az MUTV-nek adott exkluzív interjújában elmondta, nem kell sokáig várni, mire kiderül Sir Alex utódja.

"Nem fogok spekulációkba bocsátkozni a pontos dátumot illetõen...de viszonylag gyorsan lépni fogunk. Nem fogom meghatározni, mennyire gyorsan" - magyarázta Gill, aki maga is elhagyja a klubot június végén.

"A szükséges tulajdonságok olyanok, amik elválaszthatatlanok a Manchester Unitedtõl. Ha megnézed, mi történt a két legsikeresebb menedzserünk - Sir Matt Busby és Sir Alex Ferguson - alatt, õk olyanok, akik érintettek voltak úgy az utánpótlás, mint az elsõ csapat terén is."

 


"Minden egyes szempont elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a Manchester United sikeres legyen, emellett hûségesnek kell lenni, valamint meg kell érteni, hogy nem csak arról szól ez a munka, mi folyik az elsõ csapat pályáján."

"Ezek azok a dolgok, amiket keresünk majd. Nyilvánvaló, hogy rendelkeznie kell a szükséges tapasztalattal mind hazai, mint európai szinten, ezért úgy gondolom, kicsi a merítési lehetõség, de haladni fogunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!