Scholes is visszavonul

Paul Scholes játékos karrierje a szezon végeztével véget ér.


A 38 éves Paul Scholes a 2010/11-es szezon végén már bejelentette visszavonulását, viszont 2012. január 8-án váratlanul visszatért a csapathoz, amikor az FA-kupa 3. fordulójában csereként állt be a Manchester City elleni gyõztes mérkõzésen.
 
A középpályás is tagja volt az 1990-es évek elején az elsõ csapatba berobbant tehetségeknek, ezután hosszú és sikeres karriert futott be, hiszen egészen hihetetlen, 716 mérkõzésen húzhatta magára a Vörös Ördögök mezét.
 
 
Sir Alex Ferguson a következõket mondta Paul Scholes-ról: "Paul egy igazán hihetetlen játékos. Mindig elkötelezett volt a klub felé, és számomra kiváltság volt együtt dolgozni vele hosszú éveken át. Paul játszani fog a Swansea ellen vasárnap az Old Traffordon. Hihetetlen, de a 11. bajnoki aranyát veheti majd át."
 
Paul Scholes a következõket mondta: "Igen, ezúttal végleg szögre akasztom a stoplist! A futball volt minden, amit valaha csinálni akartam, és megtiszteltetésnek érzem, hogy hosszú és sikeres pályafutásom volt a Manchester Unitednél, ahol minden idõk legnagyobb menedzsere kezei alatt dolgozhattam. A csapatban megvan a megfelelõ egyensúly, és továbbra is sikeresen mûködhet David Moyes vezetése alatt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!