Scholes játszik a Real ellen

Hetekkel visszavonulása után Paul Scholes visszatér az Old Traffordra, hogy a United legendáit erõsítse, akik a Real Madrid ellen játszanak majd június 2-án.


Scholes számos egykori csapattársához csatlakozik, mint Andy Cole, Jaap Stam és Edwin van der Sar, hogy szembenézzen a Real Madriddal, amely soraiban ott lesz Zinedine Zidane, Luis Figo és Claude Makelele is.

Miután Scholes vasárnap szögre akasztotta a cipõket, Bryan Robson nagyon várja, hogy ismét pályán lássa a United hõsét: "Azt hiszem, Scholesy imádni fogja nem csak azért, mert a Real Madriddal lehet egy pályán, hanem Zinedine Zidannal is."

"A múltban õ azt mondta, Scholesy a világ legjobb középpályása, így remek lesz Paul számára ellene és a többi Real játékos ellen játszani. Mindannyian szeretünk még játszani és hogy ehhez jótékonyság is társul, az olyan, amit élvezettel teszik a játékosok."

A Real Madrid úgy érkezik az Old Traffordra, hogy bíznak benne, sikerül megõrízniük a tavaly, hazai pályán megszerzett 3-2-es elõnyt. Bár a találkozó célja a klub alapítványának való gyújtés, Scholes szeretné legyõzni ellenfelüket.

"Nagyszerû lenne megnyerni a meccset" - mondta Paul. "De néhány igazán remek játékos van a csapatukban; játékosok, akik VB-t és EB-t nyertek."

 


"A képesség, odaadás és szenvedély, amik elvezetnek ahhoz, hogy a világ legjobbja legyél olyan dolgok, amik soha nem vesznek el. Lehet, hogy egy jótékonysági mérkõzésrõl van szó, de kemény meccs lesz."

Ezt a nézetet vallja a nagy Zidane is, aki tisztában van Scholes képességeivel, hiszen korábban komplett labdarúgónak jellemezte az angolt. "Majdnem érinthetetlen abban, amit tesz" - mondta Zizou.

"Soha nem unom nézni, ahogyan játszik. Ritkán találkozol komplett játékosokkal, de Scholes olyan közel van ehhez, amennyire csak tud. Egyik sajnálatom az, hogy soha nem játszottam mellette pályafutásom alatt."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!