Scholesy varázslata

Ben Hibbs emlékszik vissza Paul Scholes egyik legszebb pillanatára az Old Trafford gyepén.


Van egy bizonyos magatartási kódex a sporteseményeket illetõen a sajtószobában, amely pártatlanságot követel meg, de mégis a legtöbb újságíróval minimum egyszer elõfordul, hogy egy csodálatos pillanatban teljesen megfeledkezik az elõírásokról, és átadja magát a futball gyönyörûségének. Ez a pillanat számomra Scholesy bombája volt 2008-ban a Barcelona ellen.
 
Nem csak a Bajnokok Ligája elõdöntõ második szakaszának izgalmai miatt, vagy a nagynevû ellenfelekkel játszott varázslatos európai futball hangulatából eredõen volt ez a mérkõzés egy különleges esemény, hanem azért is, mert 1999-ben Paul eltiltása miatt nem játszhatott a Camp Nou-ban, de azt hiszem megragadta a lehetõséget, hogy a lehetõ legjobb módon korrigálja a történelmi igazságtalanságot.
 
 
Döntetlenre állt a United a Barcelonával, olyan játékosokkal szemben küzdöttek, mint Eto'o, Messi, Deco, Xavi, Iniesta, Yaya Toure és a többiek, de a 14. percben egy ember emelkedett mindenki fölé, és õ nem más volt, mint a "legvörösebb Vörös Ördög", Paul Scholes.
 
Elcsípett egy labdát és a legkisebb rést kihasználva gondolkodás nélkül úgy megküldte, hogy bár Valdes vetõdött érte, de már a levegõben visszahúzta a kezét, mert látta, hogy Scholesy bombája védhetetlen. Paul, mint mindig, akkor is szerényen kommentálta a dolgot: "Sajnos nem találtam el jól a labdát, sípcsonttal rúgtam el."
 
Nekem ez a kedvenc pillanatom az Old Trafford gyepén.
 
Ne feledd, ha szeretnél te is egy darabot a történelmi pillanatokat megélt gyepszõnyegbõl, nem kell mást tenned, csak szavazz a kedvenc eseményedre az Álmok Színházának pályáján és megnyerheted az impozáns csomagolású gyeprészletet. 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!