Ferguson nem hátrált meg

Sir Alex Ferguson megerõsítette önéletrajzában, Wayne Rooney valóban kérte tõle, hogy elhagyhassa a Unitedet.


Rooneyt - aki tagadja, hogy valaha is hivatalosan az áthelyezését kérte - a nyár folyamán a Chelsea-vel hozta összefüggésbe a sajtó.

 

A United viszont José Mourinho többszöri ajánlata ellenére sem volt hajlandó eladni a válogatott csatárt, és feltehetõen nem is bánták meg, mivel Rooney remek teljesítményt mutatott eddig a szezonban.
 
Sir Alex könyvének megjelenése alkalmával sajtótájékoztatóján a megjelent újságírók kérdésére megismételte a tavaly nagy port kavaró bejelentését.
 
"Wayne kérte, hogy távozhasson, mert fájlalta, hogy kimaradt  a játékból az õ pozíciójában. Én teljesen megértem, mivel magam is játszottam mint játékos és hiába voltam top gólszerzõ, mégis kihagyott az edzõ a Skót Kupa döntõjébõl."
 
Sir Alex Ferguson elmondta, hogy soha nem hagyta volna ki Wayne Rooneyt, ha úgy játszik, mint most.
 
 
"Elmondtam neki, hogy miért nem játszhat és volt egy heves vitánk is emiatt. Tehát megértem, hogy Wayne csalódott volt és így reagált. Viszont a döntésem nem változtattam. Gondolod, ha úgy tette volna a dolgát mint most, kihagytam volna? Dehogyis."
 
"Õ egy nagyszerû játékosa a Manchester Unitednek, aki most újra remek formában van."
 
Ferguson arról is beszélt, hogy maximális bizalmát és támogatását élvezi Moyes, annak ellenére, hogy jelenleg a United a tabella 8. helyén áll.
 
"Amikor csatlakoztam a Unitedhez nagyon sok bátorítást kaptam Matt Busbytól, és remélem, hogy ugyanígy fogom tudni majd segíteni David Moyest. Talán a legnehezebb szezonkezdés várt idén a Unitedre, de tudod mit? Ha van olyan csapat, amely képes a tabella végérõl is az elsõk közzé kerülni az a Manchester United."
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!