Moyes örül a gyõzelemnek

David Moyes örömét fejezte ki a Stoke City elleni gyõzelemmel végzõdõ összecsapás után.


Habár Peter Crouch korai gólja után Robin van Persie egyenlíteni tudott, Arnautovicnak köszönhetõen egygólós hátránnyal vonulhatott a United csapata az öltözõbe.

 
A Stoke 1976 óta nem nyert bajnoki mérkõzésen az Old Traffordon, azonban ma sokáig úgy tûnt, hogy 3 ponttal távozhat majd Mark Hughes csapata.
 
A mérkõzés utáni Sky Sportsnak adott interjúban Moyes dicsérte a játékosai hozzáállását.
 
"A végére jók lettünk. Egyáltalán nem éreztem jónak az elsõ félidõt. Hamar megszerezték a vezetést, majd közvetlenül a félidõ elõtt újra hátrányba kerültünk" - monda Moyes.
 
"Óriási kihívás volt ez a játékosoknak. Ennek ellenére megcsinálták. Megmutatták, hogy mire képesek, ahogyan tették azt már korábban is ezen a héten."
 
"A Stoke City csapata nem szerzett sok gólt idén, de nem is kaptak sokat. Tudtuk, hogy nehéz lesz nyerni ellenük, és tényleg az volt."
 
 
Moyes a második félidõben 1-2-es állásnál küldte a pályára Adnan Januzajt, és biztos benne, hogy fantasztikus jövõ áll a fiatal játékos elõtt.
 
"Remek képességei vannak és a jövõben számtalanszor fog pályára lépni a Unitedben. Kiváló játékos" - tette hozzá Moyes.
 
"A védelmünk ma nem volt a legjobb, és köszönetet kell mondanom Davidnek, amiért ilyen jó munkát végzett ma."
 
"Remélhetõleg most már jönni fognak a sikerek. Hoznunk kell a gyõzelmeket, és ez az amit ma tettünk az utolsó 15 percben."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!