A menedzser nehéz meccsre számít

Jose Mourinho azt várja, hogy a Stoke City nagyon nehéz ellenfél lesz ma délután csapata számára.


Míg a Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve 16 találkozó óta nem szenvedtek vereséget, addig a Stoke két PL-gyõzelme a United ellen otthon a legutóbbi három szezon során született.

 

Az MUTV-nek adott nyilatkozatában Jose Mourinho azt mondta, játékosai egy újabb kemény tesztre számíthatnak Mark Hughes gárdája ellen, bár ennek ellenére is a három pontot akarja megszerezni a portugál.

 

"A Stoke megpróbált néhány dolgot megváltoztatni a játékában" - kezdte Mourinho. "Úgy tûnik, jobban foglalkoznak a játékuk minõségével. De vannak dolgok, melyek - azt hiszem - beépültek a DNS-ükbe. Ilyen az erõs játékos, a magas csatár, a hosszú labdák, pontrúgások veszélye, a lelátókról érkezõ motiváció, a szeles stadion, ahol sokkal jobban alkalmazkodtak az olyan játékhoz, amikor széllel szemben, vagy háttal kell játszani."

 

"Hideg, de nekem nem tûnik úgy, hogy drámaian téli napok ezek a focihoz. Minden bizonnyal nem fog esni az esõ, így jó körülmények várnak majd ránk. A mérkõzés négy órakor kezdõdik és biztosan sok drukkerünk ott lesz a kapu mögött."

 

 

"A Stoke-ban nyilvánvalóan ott a motiváció a United ellen, de tartani akarjuk a jó sorozatunkat, három pontot akarunk szerezni, ha lehetséges, utána pedig várjuk a City-Spurs meccset, amin egy vagy mindkét csapat pontokat bukhat. De ez csak akkor jó, ha nyerjük saját mérkõzésünket."

 

A hazaiak belelendültek az utóbbi idõben, fõleg Peter Crouch-nak köszönhetõen, aki várhatóan ma délután is a csapat tagja lesz. A kétméteres csatár legutóbbi három bajnokiján is gólt szerzett és ha ma is betalál, úgy 100. alkalommal zörgetné meg az ellenfelek hálóját a Premier League-ben.

 

"Nehéz ellene játszani, bár nem egy emberrõl szól a dolog, mégis azt hiszem, csapatunk megpróbálja megállítani, hogy Peter Crouch-nak lehetõségeket teremtsenek. Tudjuk, hogy amennyiben jó a kiszolgálás õ pedig a tizenhatoson belül van, nagyon nehéz - ha nem lehetetlen - megállítani õt képességei miatt. Így ez egy közös erõfeszítés lesz, megpróbáljuk kontroll alatt tartani és megállítani õt."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!