Büttner megragadná a lehetõséget

Alex Büttner élvezte a Liverpool elleni játékot a Ligakupa 3. fordulójában és reméli, hogy a Norwich City elleni mérkõzésen újra pályára léphet.


Büttner azon a szeptemberi találkozón léphetett elõször pályára az idei szezonban, amit Javier Hernandez második félidõ elején szerzett góljával sikerült megnyerni Brendan Rodgers csapata ellen.

 
"Felejthetetlen gyõzelem volt számunkra, mivel a Liverpool egy nagyon jó csapat és nagyon fontos is volt a gyõzelem, miután vereséget szenvedtünk a városi rivális otthonában. Mindenki élvezi ezeket a meccseket és mindenkinek csak a gyõzelem jár a fejében" - mondta Büttner a United Review-val készült meccs elõtti exluzív interjúban.
 
A Vörös Ördögök újra egy Premier League-ben szereplõ klub ellen léphetnek pályára ma este, miután a Norwich City csapata látogat az Old Trafford-ra.
 
 
"Elképesztõ érzés" - tette hozzá. "Mindig nagyszerû érzés, amikor a bajnokságban is szereplõ csapatok ellen léphetünk pályára. A mai meccs különleges lesz számomra, ugyanis náluk játszik egy jó barátom, Ricky van Wolfswinkel. Régebben együtt játszottunk, és még mindig sokszor beszélünk, de már nagyon rég nem találkoztam vele. Öröm lesz ma újra látni."
 
A drámai Stoke elleni mérkõzés és a Sociedad elleni gyõzelem után idén elõször nyerhetné zsinórban harmadik meccsét a csapat, egyben kibérelhetné helyét a negyed-döntõkben, amit szerda este fognak sorsolni.
 
"Játékosként minden összecsapást meg szeretnék nyerni, és minden trófeát meg akarsz kaparintani. Ez a kupa is fontos nekünk" - mondta Büttner. "Csak az elõttünk álló feladatra koncentrálunk, és reméljük, hogy jó eredményt tudunk elérni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!