Moyes: Jó erõben vagyunk

A Manchester United menedzsere, David Moyes elmondta: Robin van Persie, Nemanja Vidic, és Rio Ferdinand mind elég fittek a szombati kirándulásra, mely során a Fulham ellen játszik a bajnok.


 Van Persie kisebb sérüléseinek köszönhetõen kapott pihenõt a keddi Norwich City elleni mérkõzésen, ahol láthattuk, hogy Ferdinand és Vidic is újra felvették az elsõ csapat ritmusát.

 
Moyes azt is elmondta a sajtótájékoztatón, hogy Danny Welbeck - elhúzódó térdsérülésének következtében - valószínûleg nem fog a csapattal utazni a hétvégén.
 
 
"Azt hiszem, hogy mindketten nagyon jó formában vannak [Rio és Vidic]"- mondta Moyes az újságíróknak. "Hétközben egy Premier League-ben szereplõ csapat ellen bizonyították ezt. Egyaránt végigjátszották a Norwich elleni mérkõzést és nem látok rá különösebb okot, hogy kihagyjam õket."
 
"Robin is jól van. Nagyon keményen dolgozott a héten és remek edzésmunkát végzett, szóval remélhetõleg minden rendben lesz vele. Danny-nek volt egy kis problémája a térdével. Pár napja már õ is edzésben van, szóval hamarosan õ is bevethetõ állapotban lesz, de a Fulham ellen még esélytelen."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!