Keane gólt szerzett

A Vörös Ördögök védõje, Michael Keane tegnap este gólt szerzett az angol U21-es válogatott finnek elleni mérkõzésén.


Keane - aki ebben a korosztályban korábban csak egyszer volt eredményes (San Marino ellen) a 21. percben szerezte meg a vezetõ találatot. James Ward-Prowse szabadrúgását bólintotta közelrõl a finnek hálójába.

A szünet elõtt Anglia megduplázta elõnyét Saido Berahino révén, majd a West Bromwich Albion csatára a meccs utolsó percében a csereként pályára lépõ Jesse Lingard passza után a végeredményt is beállította.

 


A finnek - akik tíz emberrel fejezték be a találkozót, miután a 70. percben Patrick O'Shaugnessy-t kiállította a játékvezetõ - felett aratott gyõzelemmel a háromoroszlánosok továbbra is elsõ helyen állnak és remek esélyük van, hogy kijussanak a 2015-ös, korosztályos Európa-bajnokságra. Gareth Southgate csapatának öt meccs után 13 pontja van és jövõ kedden San Marino válogatottját fogadja.

Csütörtökön egy másik válogatottban is játszott manchesteri játékos, Marouane Fellaini ugyanis végig a pályán volt Belgium nemzeti együttesében, mely hazai pályán 2-0-ra kikapott Kolumbiától. A mérkõzést a hét egyik legizgalmasabb, leginkább várt meccsének titulálták korábban, hiszen mindkét gárda ott van a FIFA ranglista elsõ öt csapata között. Végül a dél-amerikaiak gyõztek, köszönhetõen Radamel Falcao és Victor Ibarbo második félidei góljainak.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!