Moyes folytatná a jó sorozatot

David Moyes célja, hogy a Manchester United tovább növelje veretlenségi sorozatát, miközben a Vörös Ördögök a Cardiff elleni bajnokira készülnek, visszatérve a válogatott kötelezettségek miatti szünetbõl.


A Premier League bajnoka jelenleg lenyûgözõ sorozatot tudhat maga mögött, hiszen minden versenyt figyelembe véve kilenc mérkõzés óta nem szenvedett vereséget és a menedzser szeretné, ha ez a lendület az újonc wales-i csapat ellen is megmaradjon.

Az önbizalommal nincs probléma a United táborában azt követõen, hogy Moyes legénysége legutóbb 1-0-ra legyõzte a listavezetõ Arsenalt, és feljött ezzel az ötödik helyre, alig lemaradva az elõtte lévõktõl.

"Néhány jó eredményen vagyunk túl és néha azt akarod ilyenkor, hogy gyorsan jöjjenek a meccsek" - nyilatkozta Moyes a mai sajtótájékoztatóján. "Nem tudsz készülni semmit a válogatott szünetben, mindegy hogy nyertes vagy vesztes találkozóval mész bele. Jó formát futunk, remekül érezzük magunkat jelenleg, bízunk magunkban és megpróbáljuk továbbra is folytatni ezt a sorozatot."

 


A menedzser bízik abban, hogy az Arsenal mérkõzésen történtekbõl - csúnyán ütközött David de Geával és agyrázkódást szenvedett - tökéletesen felépül vasárnapra Nemanja Vidic.

"Az agyrázkódás olyan valami, aminél szükséges a pihenõ. Volt pihenõje, de vissza fogjuk hozni és remélhetõleg rendben lesz. Nem volt komoly sérülés - de egy agyrázkódás is lehet igen súlyos - de volt egy hetünk utána és adtunk neki esélyt a felépülésre. Lassan visszakaptuk õt."

Moyes a vasárnapi ellenfél menedzserérõl is ejtett pár szót, akit nagyon sokra tart: "Malky (Mackay) nagyszerû munkát végez, nem csak ebben a szezonban, de az elmúlt szezonokban is ezt tette más kluboknál is. Briliáns munkát végzett a Cardiffnál, nagyon hálásnak kellene lenniük, hogy náluk van. Visszahozta õket a Premier League-be és mindent megtesznek azért, hogy itt maradjanak. Látható, hogy mennyire keményen dolgozik ezen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!