Young: Építenünk kell erre a győzelemre

Ashley Young a szurkolókat méltatta a Cardiff City elleni meccset követően, illetve kiemelte, hogy erre a szenzációs győzelemre kell építeni a felkészülést a Huddersfield Town ellen, melyen Solskjaer először vezeti csapatát hazai pályán december 26-án.


Young csapatkapitányként vette ki részét a Cardiff elleni elsöprő győzelemből, melyen Lingard duplája mellett Rashford, Herrera és Martial is betalált, emlékezetes meccsé varázsolva ezzel Solskjaer, mint megbízott vezetőedző, első meccsét.

 

A walesi győzelem után Young boldogan beszélt a győzelemről és a szurkolók támogatásáról, kiemelte azonban, hogy a pozitív dolgokra kell építeni a sűrű ünnepi időszakban.

 

"Nagyon örülünk a győzelemnek. Ahogy játszottunk egészen 90 percen keresztül fantasztikus volt, egyedül a kapott gól okozott csalódást, de a pozitív dolgokra kell koncentrálnunk és építenünk rá."

 

 

"A szurkolók az eredményektől függetlenül fantasztikusak az egész szezonban. Mindig lesznek olyan időszakok amikor nem nyerünk és nem lesznek boldogok, ez elkerülhetetlen. Azt gondolom most remekül teljesítettünk a bemelegítéstől egészen a lefújásig."

 

"Fenn akarjuk tartani ezt a jó teljesítményt számukra, melyen a szakmai stáb és a játékosok közös erővel dolgoznak. Sok meccsünk lesz most az ünnepek alatt, ez az időszak az újjászületésről fog szólni. Mindig a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk, nem kell túlságosan előre gondolkodni."

 

"A következő meccset a Huddersfield Town ellen vívjuk. A sajtó nagyon sokat fog velünk foglalkozni, de nekünk játékosoknak a mérkőzésre kell koncentrálnunk. Sok kemény csata vár még ránk, de a Huddersfield elleni most a legfontosabb."

 

Természetesen nehéz napokat élt meg a csapat az edzőváltás miatt, azonban Young kiemelte, hogy profi játékosként kell továbbra is tenni a dolgukat, ahogy a Cardiff ellen is tették.

 

"Labdarúgók vagyunk, ez a dolgunk, természetesen hatással volt ránk az edzőváltás, azonban túl kell lépni ezen és a következő meccsekre kell koncentrálnunk. Örülünk a győzelemnek és ezt a sikert tovább kell vinnünk a Huddersfield elleni meccsre."

 

Solskjaer szerint nagyon fontos, hogy a labdarúgók élvezzék a játékot és Young úgy érzi, hogy ez a mentalitás már látszott is a csapaton.

 

 

"Szerintem egy percig sem hagyta abba a mosolygást" - viccelődött Young. "Solskjaer mindig mosolyog, ami jó, mert hatása van a játékosokra is. Egy ilyen teljesítmény után biztos vagyok benne, hogy elégedett. A mi feladatunk csupán koncentrálni a játékra és felkészülni a következő mérkőzésre."

 

A következő mérkőzés Solskjaer első hivatalos visszatérése lesz az Álmok Színházába, Young azonban ismét kiemelte, hogy a játékosoknak a saját teljesítményükre kell fókuszálniuk.

 

"Nagy hangsúly lesz Ole visszatérésén, hiszen ő egy klublegenda, azonban nekünk játékosoknak azzal kell foglalkoznunk, hogy mi történik a pályán annak ellenére, hogy ez egy őrült hét volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Huddersfield Town

Premier League 19. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!