Lindegaard: Rajtunk a felelõsség

A Manchester United kapusa, Anders Lindegaard úgy érzi, a Swansea City kemény erõpróbát fog jelenteni számukra, amikor a két klub vasárnap délután az Old Traffordon találkozik.


A Vörös Ördögök lehengerlõ, 4-1-es gyõzelmet arattak idegenben Michael Laudrup legénysége felett a Premier League nyitófordulójában, de Lindegaard szerint ez az eredmény nem jelenti azt, hogy nem néztek szembe kemény feladattal Walesben.

 

"Nem volt könnyû a szezon elsõ mérkõzése, annak ellenére, hogy 4-1-re nyertünk" - kezdte a dán portás a United Reviewnak adott mérkõzés elõtti interjúban.

 

"Az eredmény ismeretében kényelmes gyõzelemnek tûnhet, de érzésem szerint az döntött, hogy amíg mi kihasználtuk a helyzeteinket, addig õk nem így tettek."

 

"Szerintem vasárnap arra számíthatunk, hogy tipikus, Michael Laudrupra jellemzõ futballt látunk a Swanseatól - azonnal kijátszák majd a labdát a védelmükbõl és megpróbálják rengeteget tartani a labdát. Tudjuk, hogy jól kell teljesítenünk, ha le akarjuk gyõzni õket."

 

 

A Hattyúk jövõ szombaton ismételten az Álmok Színházában vendégeskednek, amikor a két csapat a bajnokságban is megmérkõzik egymással, Lindegaard szerint pedig rajtuk a felelõsség, hogy mindkét megmérettetésbõl gyõztesen jöjjenek ki.

 

"Szerintem igazából két, egymáshoz nagyon hasonló mérkõzést fogunk majd látni, két olyan csapat között, amely egyértelmû futballfilozófiával rendelkezik" - tette hozzá.

 

"Mindkétszer õk látogatnak az Old Traffordra, amely azt jelenti, hogy nincs mentség számunkra - mindkét meccset hoznunk kell."

 

Majdnem egy évtized telt el azóta, hogy a manchesteriek utoljára elhódították az FA-kupát, Lindegaard pedig arról számolt be, hogy a keret nagyon ég a vágytól, hogy véget vessenek ennek a böjtnek.

 

"Klub szinten a keret legtöbb játékosának az FA-kupa megnyeréséért járó aranyérem hiányzik csak a gyûjteménybõl, és láthattam, hogy mennyire sokat jelent ez nekik, amikor kiestünk a Chelsea ellen [a tavalyi negyeddöntõben]. Ez egy olyan trófea, amelyet nagyon szeretnénk megnyerni idén."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!