Moyes: Sir Alex jelenléte nem teher

A Manchester United menedzsere elutasítja azokat az állításokat, miszerint Sir Alex Ferguson jelenléte nagyobb nyomást helyezne rá.


A United silány szezonja kedden folytatódott a Ligakupa elõdöntõjében, ugyanis a Sunderland gyõzni tudott a Vörös Ördögök ellen.

 
Moyes elõdje Sir Bobby Charlton és Bryan Robson társaságában nézte végig a lelátóról, ahogy a kiesõjelölt Sunderland elleni mérkõzésen zsinórban a harmadik mérkõzését veszítette el a United.
 
A Vörös Ördögök 13 éve nem kaptak ki zsinórban három meccsen és 1992 óta nem kaptak ki háromszor egy héten belül.
 
 
David Moyes kitart amellett, hogy a trió nagy segítséget jelent és nem hiszi, hogy emiatt ne tudná kivívni magának a tiszteletet a klubnál.
 
"Egyáltalán nem" - válaszolta, amikor arról kérdezték, hogy érez-e extra nyomást magán a jelenlétük miatt.
 
"Alex és Sir Bobby is azért vannak, hogy segítsenek. Egyszerûen lenyûgözõek. Bryan Robson gyakran van az edzõpálya körül, így sokszor beszélek vele. Mindhárman nagyszerûek."
 
Moyes elégedett a játékosok reakcióival a módszereit illetõen, hogy hallgatnak rá és nem tartja õket béklyóban Sir Alex emléke.
 
"Mindig boldog vagyok, amikor azt látom, hogy hogyan reagálnak. Úgy gondolom, hogy az elsõ negyed órát leszámítva nem voltunk rosszak" - mondta.
 
"Ez mindig egy nagyon nehéz összecsapás lesz. Ez csak az elsõ mérkõzés volt. A visszavágón jobban kell majd teljesítenünk."
 
"Ennél a csapatnál nem gyakran történik ilyen. A szurkolók fantasztikusak voltak. Kitartanak a klub mellett és mellettem is és ez a legfontosabb dolog, amire szükséged van akkor, amikor nem mennek a dolgok tökéletesen."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!