Hivatalos: Fabio és Zaha is a Cardiffnál

A Manchester United két játékosa is - Fabio véglegesen, Wilfried Zaha pedig kölcsönben - a Cardiffnál folytatja.


David Moyes meg nem nevezett összegért engedte el Fabiót, aki 2008 óta a volt a Vörös Ördögöknél, de soha nem tudta kivívni magának, hogy állandó kezdõ lehessen.

 
"Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek és minden erõmmel azon leszek, hogy segítsem az új csapatomat" - mondta Fabio a Cardiff hivatalos weboldalának.
 
"Tudom, hogy ez volt a megfelelõ döntés számomra. Sokat beszéltem errõl a menedzserrel és biztos vagyok benne, hogy segítségére leszek a csapatnak." 
 
Wilfried Zaha kölcsönbe került a Cardiff City csapatához szezon végéig és Moyes biztos benne, hogy ez segíteni fog a fiatal szélsõnek a benne rejlõ lehetõségeg felismerésére, hiszen több lehetõséget kaphat.
 
 
"A szezon elején elmondtam, hogy ha tudok neki lehetõséget adni, akkor meg fogom tartani, viszont ha nem tudok, akkor kölcsön fögöm adni, hogy kapjon játéklehetõséget" - tette hozzá Moyes.
 
"Volt pár klub, aki érdeklõdött iránta, de úgy éreztem, hogy a Cardiff lesz számára a megfelelõ hely. Remélhetõleg sokat fog játszani és meg fogja tudni mutatni, hogy mire képes a Premier League-ben és már telejsen készen fog állni, amikor a szezon végén újra csatlakozik hozzánk."
 
"Nagy lehetõségek vannak benne. Remekül játszott a Crystal Palace csapatában és ez volt az oka annak, hogy leigazolta õt a klub. A fiúnak még ki kell ismernie saját magát. A Cardiffnál folyamatosan figyelhetjük majd, hogy mire képes a bajnokságban és láthatjuk, hogy hol is tart éppen."
 
"Ezt a lehetõséget nem tudtam megadni a szezon eleje óta, ezért ezt a megoldást választottam és figyelni fogjuk, hogy mit is tud."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!